İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KURUM VE ODA ZİYARETLERİ
MHP İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, kamu kurumları ve meslek odalarına gerçekleştirdiği ziyaretlerle “ortak akıl ve güçlü koordinasyon” vurgusu yaptı; gençler için yeni projelerin sinyalini verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, kent genelindeki temaslarını hız kesmeden sürdürüyor. Hane ve esnaf ziyaretlerinin ardından bu kez kamu kurumları ve meslek odalarına yönelen Çetin, şehir yönetiminde istişare kültürünü güçlendirmeyi hedefleyen bir dizi önemli görüşme gerçekleştirdi.

Ziyaret programı kapsamında İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, TEİAŞ Batman Bölge Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ile Batman Barosu’nu ziyaret eden Çetin, kurum yöneticileriyle bir araya geldi. Görüşmelerde kurumlar arası iş birliği, vatandaşların öncelikli talepleri ve kamu hizmetlerinin daha etkin sunulmasına yönelik başlıklar masaya yatırıldı.
Ziyaretlerde konuşan Çetin, güçlü iletişim ve koordinasyonun şehirlerin kalkınmasında belirleyici rol oynadığını vurgulayarak, özellikle gençlere yönelik projelerin önemine dikkat çekti. Eğitimden spora, kültürel faaliyetlerden sosyal desteklere kadar geniş bir alanda gençleri destekleyecek adımların atılması gerektiğini ifade eden Çetin, “Gençlerimize umut olan, onları üretkenliğe ve başarıya yönlendiren projeleri birlikte hayata geçirmeliyiz. Şehrimizin huzuru ve geleceği için istişareyi artırarak ortak akıl ile hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.
Ziyaret edilen kurum ve oda temsilcileri ise karşılıklı diyalog ve iş birliğinin şehir adına değerli olduğunu belirterek, bu temasların kentin gelişimine katkı sunduğunu ifade etti.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 02METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 04TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 05ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 06SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 07KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 08“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 09BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 10Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 11VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 12TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 13BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 14BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 15SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI




Henüz Yorum yok