RADYO YÜKSEL KARİYER TOPLANTISINDA
Üniversite öğrencileriyle kariyer toplantısı yapıldı
Batman Üniversitesi’nde, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortak finanse edilen, ‘TRC3 Bölgesi’nde Genç İstihdamının Teşviki için Teknik Destek’ Projesi kapsamında Kariyer Rehberliği ve Danışmanlığı Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.
Alanlarında uzman bir çok konuşmacının katıldığı toplantıda, öğrencilere kariyer deneyimleri aktarıldı.Yayıncılık konusunda,
Batman ve Bölgenin en çok dinlenen radyosu RADYO YÜKSEL Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Selami Akgeyik kariyer toplantısına katılarak, radyo yayıncılığı ile ilgili deneyimlerini aktararak önemli açıklamalarda bulundu.
.jpg)
Batman Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde gerçekleştirildi. Ünlü sanatçı Bahadır Tatlıöz, çevrim içi olarak bağlandığı toplantıda öğrencilerle deneyimlerini paylaşırken, Proje Takım Lideri Cleofe MC Guardigli, Batman Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Onur Gülbahar, TRT Diyarbakır Bölge Müdürü Hamit Yaz, Batman Üniversitesi Kariyer Merkez Müdürü ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fulya Köksoy, İhlas Haber Ajansı Batman Muhabiri Aziz Karataş, Radyo Yüksel Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Selami Akgeyik, Batman Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelerek kariyer planlarına yardımcı olacak fırsatlar, kentte ihtiyaç duyulan meslekler ve istihdam teşviklerini aktardı.
Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe’nin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Batman Üniversitesi öğrencilerinin kariyer yollarını belirleme fırsatları bulabildikleri, farklı sektörlerden yöneticiler, işverenler ve kariyer rehberliği uzmanları öğrencilerle bir araya geldi. Toplantı sonrası, toplantıya katılım sağlayan öğrencilere, katılım sertifikası verildi.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok