KORUYUCU AİLE GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

KORUYUCU AİLE GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yürürlüğe giren ‘30 Haziran Koruyucu Aile Günü’ tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp’ın katılımı ile çeşitli etkinliklerle kutlandı.
 
 
 
Korunmaya ihtiyacı olan çocuklar için aile odaklı sosyal hizmet modellerinden biri olan koruyucu aile hizmetinin yaygınlaşmasını sağlamak ve bu uygulamaya yönelik kamuoyu farkındalığını artırmak için 30 Haziran ‘Koruyucu Aile Günü’ vesilesiyle ilimizde de çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
 
 
RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDULAR   
 
30 Haziran Koruyucu Aile Günü münasebetiyle Radyo Yüksel'de DJ Sibel'in sunduğu programa konuk olan Sosyal Çalışmacı Meryem Koyuncu önemli açıklamlarda bulundu. 
Sosyal Çalışmacı Meryem  Koyuncu, koruyucu Anne Medine Özlük ve koruyucu baba Şemsettin Özlük'ün katıldığı program dinleyiciler tarafından ilgi ile takip edildi. 
 
 
 
 
KORUYUCU AİLELER KAHVALTIDA AĞIRLANDI
 
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp’ın Vali Konağında koruyucu aileleri kahvaltıda ağırlamasıyla başlayan etkinlikler, farkındalık yürüyüşü ve şenlik ile devam etti.
Koruyucu aileleri kahvaltıda ağırlayan Vali Canalp, ailelerle tek tek ilgilenerek sorun ve taleplerini dinledi. Ailelerle bir süre sohbet eden Vali Canalp, koruma altındaki çocukları birebir ilgi, koruma, sevgi, destek ve gözetim sağladıklarını için kendilerini teşekkür etti.
 
KORUYUCU AİLE GÜNÜ FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI
 
 
Vali Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp daha sonra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 30 Haziran Koruyucu Aile Günü nedeni ile farkındalık oluşturmak için organize edilen yürüyüşe katıldılar.
 
Batman Park AVM önünde başlayan farkındalık yürüyüşü Atatürk Parkı’nda düzenlenen şenlik alanında son buldu.
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler