Rektör Durmuş’a ziyaret

​Rizeli Başkan’ndan Rektör Durmuş’a ziyaret

​Rizeli Başkan’ndan Rektör Durmuş’a ziyaret

İstanbul Rize/Güneysu Derneği Başkanı Metin Terzioğlu, iş insanı Zeki Yılmaz ile birlikte Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’u makamında ziyaret etti.

 

Başkan Terzioğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Batman’a geldi. Temasları kapsamında Rektör Durmuş’u makamında ziyaret eden Terzioğlu, daha sonra Batı Raman Külliyesi’ni gezdi.

 

Batı Raman Külliyesi’ne hayran kaldığını belirten Terzioğlu, “Batman Üniversitesi gerçekten kentin dünyaya açılan bilim kapısı. Ilısu Barajı ile sahile kavuşmuş olan Batı Raman Külliyesi ender güzellikteki üniversitelerden bir tanesi. Buraları gerçekten bu şekilde bilmiyorduk. Bu ziyaretimizin bize kattığı en önemli şey hiç kimseye, hiçbir yere ön yargıyla yaklaşılmaması gerektiğini gösterdi. Doğu’suyla Batı’sıyla biz biriz, et ve tırnak gibiyiz. Biz birlikte Türkiye’yiz inşallah bu birlikteliğimiz devam ettiği sürece de hiçbir güç bileğimizi bükemez, aramıza nifak tohumu ekemez.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Durmuş ise, Batman’ın her zorlu süreçte ülkesinin yanında yer alan bir kent olduğunu, insanının misafirperver olduğunu söyledi.

 

Rektör Durmuş, ziyaret anısına Başkan Terzioğlu’na plaket takdim etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler