TALEPLERİ TEK TEK YERİNE GETİRİLİYOR

MAHALLE BULUŞMALARI’NDA İSTENEN AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE TALEPLERİ TEK TEK YERİNE GETİRİLİYOR

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ten, Mahalle Buluşmaları sırasında çocuk ve engelli yakınları tarafından istenen engelli sandalye talepleri tek tek yerine getiriliyor.
 
 
Batman Belediyesi, kent genelinde kurduğu akülü şarj istasyonları, görme ve işitme engelli vatandaşlara yönelik proje çalışmalarının yanı sıra yürüme engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteğini sürdürüyor. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar götürdüğü tekerlekli sandalyeler, engelli bireyleri olduğu kadar ailelerini de mutlu ediyor.
 
Son Mahalle Buluşmaları sonrası 5 vatandaşımıza tekerlekli sandalye, 4 vatandaşımıza da akülü tekerlekli sandalyenin ücretsiz olarak verildiğini duyuran Batman Belediyesi, kent genelinde bulunan tüm engelli vatandaşların yanında olduğunu ve bu yardımların aralıksız devam edeceği müjdesini verdi.
 
Gündüz Çifti Mutluluklarını Paylaştı
 
Batman Belediyesi, eşinin fiziksel durumundan dolayı akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan Şehmus Gündüz isimli vatandaşın talebine de olumlu yanıt verdi.
 
Batman’ın tanınan ve sevilen siması Şehmus Gündüz, sosyal medya aracılığıyla eşi Rıfa Gündüz’ün yürümekte zorlandığını, fiziksel özelliğinden dolayı da yaşamında sorunlar yaşandığını belirtmişti.
 
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatı üzerine harekete geçen Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Rıfa ve Şehmus Gündüz çiftini evlerinde ziyaret ederek çiftin müracaatını olumlu yönde değerlendirdi. Akülü Tekerlekli Sandalyenin kendilerine teslim edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gündüz ailesi, evlerinin bulunduğu sokakta kısa bir tur atarak sevinçlerini Batmanlılarla paylaştı.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler