Vali Canalp’e Polis Haftası ziyareti

Vali Canalp’e Polis Haftası ziyareti

İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, emniyet mensuplarıyla birlikte Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. Yılı münasebetiyle Valimiz Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret ederek, günün anısına çiçek takdim ettiler. 
 
 
 Kabullerinden dolayı Vali Canalp’a teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Kıraç, 10 Nisan Polis Haftası nedeni ile gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bilgi verdi. İl Emniyet Müdürü ve beraberindeki emniyet mensuplarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Canalp, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis
0
Haftası’nı kutlayarak, tüm emniyet mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılar diledi. VALİ CANALP, POLİS TEŞKİLATINI KUTLADI Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Batman Valisi Ekrem Canalp, kutlama mesajı yayımladı. Vali Canalp, “Türk Polisinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de her türlü zorluğun üstesinden geleceğine, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için var gücüyle çalışacağına olan inancımı özellikle belirtmek istiyorum. Başta Batmanımızın bir huzur şehri olması için büyük bir sorumluluk ve fedakârlık içinde görevlerini ifa eden tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarının 10 Nisan Polis Gününü kutlar, görevleri başında şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize ve görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler