114 YENİ YOL YAPILDI

114 YENİ YOL YAPILDI

Büyükşehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Batman Belediyesi, her geçen gün gelişen ve büyüyen Batman’ın yaya ve araç trafiğini rahatlatmak ve sağlıklı bir şekilde trafik akışını sağlamak amacıyla alternatif çözüm üreterek yeni yollar açıyor.
 
Büyükşehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Batman Belediyesi, her geçen gün gelişen ve büyüyen Batman’ın yaya ve araç trafiğini rahatlatmak ve sağlıklı bir şekilde trafik akışını sağlamak amacıyla alternatif çözüm üreterek yeni yollar açıyor. 2021 yılı içerisinde 19 bin 390 metre uzunluğunda 114 yeni yol açan Batman Belediyesi, yeni yol açma, iyileştirme ve asfalta hazırlık çalışmaları yapıyor.
 
Özellikle madde bağımlılarının mesken tuttuğu ve mahalle sakinlerine rahatsızlık veren unsurların ortadan kaldırılması için de büyük çaba sarf eden Batman Belediyesi, 2021 yılı içerisinde 62 metruk binanın yıkımını da kontrollü bir şekilde yaptı. Öte yandan, yine 2021 yılı içerisinde; 42 bin 150 metre uzunluğunda yol iyileştirme çalışması, 144 bin 96 metreküp yolun stabilize işi, 274 bin 538 metreküp hafriyat faaliyeti ile 47 bin 965 ton da asfalt öncesi PMT serimi gerçekleştirildi.

Etiketler : ,,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler