3 BİN AİLEYE KURBAN ETİ

3 Bin aileye kurban eti dağıttılar

Batman Umut Kervanı Derneği tarafından ‘yetim ve muhtaçlara kurbanımız umut olsun’ temasıyla başlatılan kurban etlerinin toplu dağıtımı gerçekleştirildi.
 
Umut Der’in Bahçelievler mahallesindeki dernek binasında gerçekleştirilen kurban eti dağıtım etkinliğinde yetim ve muhtaç ailelere kurban eti dağıtıldı. Batman Umut Kervanı, Kurban bayramı kapsamında hayır sahiplerinden vekâlet yoluyla aldığı kurbanlıkları mezbahanelerde kesip ikişer kiloluk halinde 3 binin üzerinde muhtaç ailelere ulaştırdı. Kurban dağıtım faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Batman Umut Kervanı Derneği yetkilisi Nurettin Teymur, vekâlet yoluyla kestikleri kurbanlıkları 3 binin üzerinde aileye ulaştırdıklarını söyledi.
 
 
“DERNEĞİMİZE 15 BİN AİLE KAYITLI”
 
Kurban eti dağıtımı ile ilgili konuşan Teymur, “Batman Umut Kervanı muhtaç ailelerimizin yanında olmaya devam ediyor. Derneğimize 15 bin aile kayıtlıdır. Bu ailelerimizden şu ana kadar 3 binin üzerinde kurban eti ulaştırdık. Hayırseverlerimize de buradan bir çağrımız var. Hayırseverlerimiz Batman Umut Kervanı’na gerek vekalet, gerekse ayni ve nakdi yardımları ulaştırdıkları müddetçe biz de ailelerimize ulaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler : ,,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler