İsrail için suç duyurusunda bulundular

İsrail için suç duyurusunda bulundular

Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı, İsrailli yetkililer hakkında Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mustafa Yıldız ve partililer, Batman Adliyesi önünde konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.
 
İsrail denilince masum insanları katlederek tehcire maruz bırakarak adeta kanser hücresi gibi her tarafa yayılarak işgalini genişleten, hakkında alınan BM kararlarının hiçbirine uymayan, devlet terörünü en üst düzeyde uygulayan sözde devlet akla geldiğini dile getiren Başkan Yıldız, şunları söyledi: “Büyük İsrail hedefine ulaşabilmek için kundaktaki bebekten yaşlı kadın-erkek ayrımı yapmadan herkesi öldürdü, öldürmeye de devam ediyor. Uluslararası hukukun koruması altında olan ve dokunulmazlığa sahip hastaneyi bile bombaladılar ve çoğunluğu bebek ve çocuk olmak üzere yüzlerce insanı katlettiler. Azıcık vicdanı olanlar şu anlar da Filistinliler için ağlıyor Terörist İsrail’in ve yandaşlarının yalanlarına değil.”
 
 
“DÜNYA SESSİZLİĞİNİ KORUYOR”
 
Terörist İsrail hem şu anda hem de geçmişte yaptıklarıyla savaş suçu işlediğini ifade eden Yıldız, “Maalesef dünya hala sessizliğini koruyor. Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı olarak Cumhurivet Savcılığımıza, savaş suçu işleyen terörist İsrail yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunmaktayız. Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı olarak inanıyoruz ki adaletin timsali Cumhuriyet Savcılarımız savaş suçu dahil birçok suçu işleyen terörist İsrail’in yetkilileri hakkında gerekli araştırmaları yapıp iddianame hazırlayacaklar ve yine o adaletin timsali mahkemelerimiz de bunlar hakkında aziz milletimizin vicdanlarını rahatlatacak karar vereceklerdir” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler