500 Çocukla sünnet şöleni

Batman Belediyesinin katkılarıyla sünnet ettirilen 500 çocuk için tertiplenen toplu sünnet şölenine katılan çocuklar, palyaço gösterileri ve müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken aileleri de kendilerini yalnız bırakmadı.

Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Ayten Canalp’ın katılımıyla bir düğün salonunda 500 çocuk için ‘Toplu Sünnet Şöleni’ programı gerçekleştirildi.
 
Anayasa ifade edildiği şekilde sosyal devlet olduklarını belirten Vali Canalp, “Sosyal devlet demek, toplumda ihtiyaç sahibi olan herkesin yardımına koşan devlet demektir. Sosyal devlet demek, zenginlerden alan, fakirlere veren devlet demektir. Sosyal devlet demek, kaynağını toplumun içerisinde ihtiyaç sahibi olan insanlara aktaran devlet demektir. Aynı zamanda sosyal devlet olmanın yereldeki izdüşümü de sosyal belediyecilik uygulamalarıdır” dedi.
 
 
“SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEĞİZ”
 
Sosyal belediyecilik gereği bütçenin önemli bir kısmının ihtiyaç sahibi vatandaşlara aktarılması gerektiğini belirten Vali Canalp, “Türkiye’de sosyal belediyecilikte örnek bir belediye olmaktan da gurur duyuyoruz. Evlatlarımızın toplu sünnet şöleninde sizlerle beraberiz. Allah hepsi için hayırlı mübarek eylesin. Bu, bütün erkeklerin hayatında en kritik en anlamlı zamanlarından bir tanesidir. Bu anlamlı zamanı sizler için özelleştirebildiysek ne mutlu bize” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler