6 ayrı noktada çalışmalar devam ediyor

Batman Belediyesi’nin kent geneline yaydığı asfalt serim ve parke kilit taşı döşeme çalışmaları eş zamanlı olarak devam ediyor.

Batman Belediyesi’ne bağlı ekipler asfalt serim ve parke kilit taşı döşeme çalışmalarını kent genelinde eş zamanlı olarak sürdürüyor. Fatih Mahallesi, Tılmerç Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Yeni Mahalle de çalışmalarını sürdüren ekipler kent genelinde büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor.

Asfalt serim çalışmaları üç noktada devam ediyor

Batman Belediyesine bağlı ekipler Fatih Mahallesi 3316 sokakta asfalt öncesi çalışmalarını tamamlayarak burada asfalt serim çalışmalarını başlatırken Tılmerç Mahallesi 3845 sokakta ve Memur Sen Toki’de asfalt serim çalışmaları da devam ediyor.

Üç nokta da parke kilit taşı çalışmaları

Batman Belediyesine bağlı parke kilit taşı ekipleri ise Gültepe Mahallesi, Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle doğalgaz çalışmaları nedeniyle yolların bozuk olduğu Cumhuriyet Mahallesi ve Yeni Mahallede çalışmalar hız kazanırken Gültepe Mahallesi Zafer Caddesinde de kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler