600 MİLYONLUK BÜTÇE ONAYLANDI

600 Milyon liralık bütçe onaylandı

Batman İl Özel İdaresi, il genelinde altyapı, eğitim, sağlık, çevre ve diğer önemli alanlardaki projeleri desteklemeyi amaçlayan 2024 yılı bütçesini 600 milyon TL olarak belirlendi.
 
“BÜTÇE SADECE İHTİYAÇLARA CEVAP VERMEYECEK”
 
Batman İl Özel İdaresi’nin 2024 yılı bütçesi, ilin geleceğe dönük hedeflerine odaklanarak stratejik yatırımlara önemli bir destek sağlamayı amaçladığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, “Bu bütçe, sadece mevcut ihtiyaçlara cevap vermekle kalmayıp aynı zamanda ilin uzun vadeli sürdürülebilirliğini de gözetiyor. İl genelindeki projelerle birlikte, yerel yönetim ve vatandaşlar arasında iş birliği ve dayanışmayı güçlendirmek, Batman’ın potansiyelini maksimum düzeyde kullanmak amacıyla sürdürülen çabalar, ilin her alanında olumlu etkiler yaratmaya devam edecektir” dedi.
 
 
“EK KAYNAK TEMİNİ SAĞLANDI”
 
Bakanlıklar nezdinde ek kaynak temini sağlayan Batman Valisi Ekrem Canalp ve AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’na teşekkür eden Özer, “Kendilerinin bu değerli katkıları ilimizin kalkınması ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunma çabalarımıza önemli bir ivme kazandırmaktadır. Bununla birlikte, ilimizin ihtiyaçlarına yönelik sağlam bir bütçe oluşturulmasında önemli görev üstlenen İl Genel Meclis Üyeleri ile bütçenin oluşmasında ve onaylanmasında emeği geçen İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş’a da içten teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler