AİLELER ARASINDAKİ HUSUMET SONA ERDİ.

Büyük Kalabalık Sulh’a Şahit oldu.

BARIŞ SAĞLANDI

Kanaat Önderleri ve Saadet Partisi Milletvekili adayı Faris Özdemir, Ailelerin arasındaki kan davasını, Barış için çalışıp sona erdirdi.

ÇEŞMEBAŞI KÖYÜ, HACI FAHRETTİN ÖZDEMİR CAMİİ’nde, Gerçekleşen Barış ve Sulh’un hakim olması için her iki ailenin fertleri kuran üzerine yemin edip, Aralarındaki husumeti kan davasını sonlandırdı.

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Faris Özdemir, Babnirli Molla Abdullah, Molla Musa Molla Enver, Molla Şehmus, Müftü Yardımcısı Müftü Yardımcısı Ahmet Duran, Emevi Camii imamı Abdulcevat, Molla Ali Sağdıç bu menfur olayın sonuçlanması için herkesle görüştü. Aile büyükleri ile istişareler sonuç verdi. Babnirli Molla Şehmus; TAPKAN ve KAPLAN Ailelerine seslenerek, Husumeti devam ettiren varsa Allah’ın gazabı üzerine olsun, Fitnenin büyümesini engelleyenlerinde, Allahın selamı üzerine olsun dedi.

İkramdan sonra aile fertleri Kuran’ı kerim’in altından geçip sözlerini yerlerine getirdiler.

Kanaat önderleri ayet ve hadislerle geçmişten günümüze örnekler verdi. Kanaat önderleri ve aileler Faris Özdemir’e ve Zeki GÜLTEKİN olayın ilk gününden şimdiye kadar, gösterdiği hassasiyet ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler