AK Gençlikten Sevgi İkramı

AK Gençlikten Sevgi İkramı

AK Parti Batman Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimi, İl Başkanı A.Akif Gür'ün  desteği ile çocuklara şeker ve çikolata ikramında bulundu.
 
Ak Parti Gençliği Turgut Özal Bulvarı üzerinde aileleri ile birlikte gezen çocuklara şeker ve çikolata ikramında bulundu.
 
İkramları alan çocukların yüzlerindeki tebessümün dikkatlerden kaçmadığını aktaran  Gençlik Kolları Başkanı Tolga Genç "Peygamber Efendimiz, “Tebessüm etmek, Güler yüzle insanlara selam vermek sadakadır. Allah, yumuşak huylu ve güler yüzlü kimseyi sever” buyurarak ümmetine güler yüzlü ve yumuşak huylu olmayı öğütlemiştir. Bizler de bu şiarla çıktığımız bu yolda bazen yolda geçen vatandaşlarımıza, kütüphanelerde ders çalışan genç kardeşlerimize yaptığımız ikramlar ve etkinliklerle yüzlerinde tebessüm bırakıyoruz, bu tür etkinliklerimiz devam edecektir"dedi.
 
Geleceğin teminatı çocuklara ikramlarda bulunduklarını ve  çocukların gülümsemesine vesile olmayı kendilerine  yol haritası olarak belirlediklerini ifade eden Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birim Başkanı Veysel Kansıran, siyasetin yanında sosyal toplumsal vb. her konuda farkındalık ortaya koymaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler