AK PARTİ ADAYI CEYLAN, ''SAMİMİYETLE ÇALIŞACAĞIZ''

“Kente yatırımcı çekmeliyiz”

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, geçtiğimiz hafta Ankara'da adaylığının açıklanmasından sonra Batman'da ilk kez basın mensuplarıyla bir araya geldi.
 
AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, geçtiğimiz hafta Ankara'da adaylığının açıklanmasından sonra Batman'da ilk kez basın mensuplarıyla bir araya geldi. Beraberinde AK Parti İl Başkanı Av. Akif Gür, Başkan Yardımcıları ve Gençlik Kolları Başkanı ile TPAO Kristal Parkta basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan adayı Ceylan, “Çabamız büyükşehir olma yolundaki kentimize büyük hizmetler sunmaktır” dedi.
 
 
 
''KAZANMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ''
 
AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan ile birlikte basın toplantısına katılan il Başkan Akif Gür de aday belirleme ve seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. İl Başkanı Gür, “Aday belirleme süreçlerinin kurumsal bir yapıya sahip olan ve çok köklü partimizin dinamikleri saha çalışmaları, temayül yoklamaları anket ile tüm verileri dikkat ve titizlikle inceliyor ve sonunda da tüm raporları Cumhurbaşkanımızın önüne bırakıyor ve sayın Cumhurbaşkanımızın taktiriyle adayımız belirlenmiş oluyor. Batman'da aranan ve istenen aday profili yapılan anketler sonucunda şu başlılar oluşmuştu. Genç , birikimli, eğitimli tecrübeli , dürüst ve Adil olması istenmişti. Bütün bunlar yan yana geldiğinde, gençliği, bilgi ve birikimiyle tüm icraatlarıyla kendini ispatlamış olan Belediye Başkan adayımız Adil Sebati Ceylan uygun görülmüştür” dedi. İl Başkanı Akif Gür, “1994 senesinde liderimiz, Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu ve sonrasında önüne geçilemez bir siyasi aktör haline gelmiş oldu. Bütün başarılarımızın ana kaynağına baktığınızda, belediyecilikten geldiğini görebiliyorsunuz. Dolayısıyla bizim partimizin sinir uçları diyebileceğimiz yerler belediyelerdir. Biz yerel seçimde yüzde 100’ü hedefliyoruz. Hangi düşüncede olursa olsun, herkesin oyuna talibiz. Yani yüzde 50 +1’ de denilebilir ama biz halkımızın oylarının yüzde 100’üne talibiz. Bu amaçla yola çıkarız ve maça da kazanmak için çıkarız'' ifadelerini kullandı.
 
''DÜRÜST VE ŞEFFAF OLACAĞIZ''
 
Beraberinde AK Parti İl teşkilatı ile basınla bir araya gelen Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, önceliklerinin kente değer kazandıran projelerin yanı sıra istihdam ve kenti toptan bir refaha kavuşturmak olduğunu belirterek, “Belediyelerin de ileriye dönük olarak hedef ve projeleri olmalıdır. Batman'a daha çok yatırımcı çekmek istiyoruz. Batman’ın sadece belediyesi değil, Batman’ın kurumları, STK’ları, bunların hepsinin ortak bir güdümde, ortak bir hedefte birleşip Batman’ın yaptığı işleri hem Türkiye’de, hem dünyada pazarlaması gerekiyor. Bizim amacımız Belediye seçimini kazanmak. Bizim için önemli olan kendi vizyonumuz. Biz kendi vizyonumuzu anlatacağız. Geleceği inşa etmek adına kolektif ve adil bir şekilde, bütün şehrin paydaşlarıyla bu geleceği kurmak ile ilgili hayalimizi gerçekleştirmek için çalışacağız. Samimiyetle çalışacağız, dürüst olacağız, şeffaf olacağız. Bunlar da bizim ilkelerimiz olacak. Projelerimizi de yakın zamanda açıklayacağız inşallah. Bununla ilgili planlamalarımızı halkımızla paylaşacağız'' diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler