AK PARTİ SASON KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

Sason köylerine ziyaret

Ak Parti milletvekili adayları Fırat Tunç ve Murat Güneştekin, Sason köylerini ziyaret etti. Köylülerin isteklerini dinleyen adaylar, hizmeti acil elam köylere öncelik tanıyacaklarını belirtti.
 
 
KÖYDE SORUNLARI DİNLEDİLER
 
Ak Parti, Batman milletvekili adayları Sason ilçesine bağlı Umurlu, Ziyaret, Kavaklı, Yeniköy, Karameşe ve Cevizli köyleri ziyaret ederek köylerin sorunları dinledi. Köyde yaşayan çocuklara oyuncak dağıtarak yakından ilgilendi. Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç,” Köylülerin sıkıntılarını gidermek için bugün bir kısmı akrabamız olan yerleri ziyaret ettik. Biz milletvekili olusak da olmasakta öncelikle hizmet ihtiyacı olan gönüldaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Köyde neredeyse sayılı gençlere rastladık. Kendi kapılarının önünde iş imkanı sağlamak için yeni OSB projelerimiz var.”
 
“HİZMETİ KIRSAL KÖYLERE KAYDIRACAĞIZ”
 
Sason ilçesi kırsal köylerini ziyaret eden Ak Parti Milletvekili adayı Murat Güneştekin ise,” Zamanında hizmetten mahrum bırakılan birçok köye ziyaretimiz esnasında öğrendik. Tespit ettiğimiz köylere hizmette acil olacak. Hiç kimse ötekileştirmeden hizmetleri sağlayacağız. Köylere sosyal yaşam alanlarını da yapılması konusunda da öncülük edeceğiz.”
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler