AK Parti Adayları kurumlara ziyaretleri devam ediyor

AK Parti Adayları kurumlara ziyaretleri devam ediyor

 
AK Parti Batman SKM Başkanlığı programları kapsamında, Batman Milletvekili adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık’ın 24 Haziran seçimleri saha çalışmaları, iftar programları ile Kamu Kurum çalışanları ziyaretleri devam ediyor.
 
Kurumlarda vatandaşlarla buluşan Milletvekili adayları, TPAO Batman şubesi, Batman TPIC İl Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve TEİAŞ Bölge Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldikten sonra ASRİAD Batman Şubesini ziyaret ettiler.
 
‘HER YERE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ’
 
Milletvekili adayı Ziver Özdemir şöyle dedi; Gercüş’e bağlı köylerimizi ziyaret ettik, Allah’ın izniyle gitmediğimiz köy hizmet götürmediğimiz insanımız kalmayıncaya kadar hizmete devam edeceğiz. AK Parti teşkilatları gece gündüz çalışarak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm ürettiler. Sadece İl ilçe değil, köylerimiz dahil bütün Batman’ın sorunlarını ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalıştık.
 
‘İŞADAMLARIMIZIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ’
 
Milletvekili adayı Murat Güneştekin yapmış olduğu açıklama da; “Milletvekili adayımız Mehmet Şat ile birlikte Kurumlarımızı ziyaret ettik, oda oda dolaşıp, tek tek vatandaşlarımızla tokalaştık sohbet ettik, ekibimizi tanıttık. Ziyaretlerimiz esnasında bizleri güler yüzle karşılayan, iyi dilek ve temennilerde bulunan, kurum yöneticileri ve personellerine teşekkür ederiz. ASRİAD Batman Şubesi'nin düzenlediği iftar programına sanayici iş adamlarımızla birlikte katıldık. Yeni sistemle birlikte bürokratik işlemlerin daha hızlı yürümesini sağlayarak sanayici iş adamlarımızın önünü açmak için önümüzdeki dönem de de hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz” Dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler