Ak Parti Hasankeyf lokalini açtı

Ak Parti Hasankeyf lokalini açtı

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin çalışmaları da hız kazındı.
 
     İlçelerde peşpeşe seçim lokalleri açan Ak Parti, önceki gün bu kez Hasankeyf ilçesinde lokal açılışı gerçekleştirdi. Açılışta Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür, Belediye Başkan Adayı Abdülvahap Kusen ve kalabalık bir partili topluluğu katıldı. Açılışta konuşan Milletvekili Özdemir, Türkiye'de AK Parti ile büyük değişim ve dönüşüm yaşadığını belirtti. Batman belediyesinde kayyum ile birlikte kentte 2,5 yılda yapılan gelişmeyi hatırlatan Özdemir, “Batman Belediyesi 17,5 yıl HDP'de kaldı ve memleketi temizliğe hasret bıraktılar. Biz AK Parti olarak halkın iradesini temsil ediyoruz.
 
Halkımız ne talimat verirse biz o talimat doğrultusunda hareket ediyoruz. Bizler birilerinin talimatıyla hareket etmeyiz. Onlar Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden tutun ilçelere kadar halkın iradesine hizmet etmediler. Söylemde hep 'halkçıyız, halkla beraber bu şehirleri yönetiriz' dediler. Peki soruyorum. Halka sorup yönettiler mi? Yönetmediler, talimatla yönettiler” diye konuştu. 31 Mart'taki seçimlerin önemine işaret eden Özdemir, seçimin memleket için büyük fırsat ve imkan kapısı araladığını aktardı. Özdemir, şöyle devam etti; “Gelin hep beraber merkezde, ilçelerimizde ve beldelerimizde bu kapıyı aralayalım. Milletle siyaset nasıl yapılır, milletle memlekete nasıl hizmet yapılır, onu gösterelim.
En hayırlınız halkına, milletine hizmet edendir. Bu inançla siyaset yapıyoruz. Bu yüzden halkımızla kol kola memlekete nasıl daha güzel hizmet yapabiliriz diye koşuştururuz. Gece gündüz Cumhurbaşkanımız koşturuyor.
Bu millete hizmet etme gibi bir sevdası var. Bu sevdasının peşinden gece gündüz adeta koşuyor. Bizler de onun yol arkadaşları olarak aynı şekilde çalışmak zorundayız.” Seçim lokalinin açılışının ardından Özdemir ve beraberindekiler, esnafları ziyaret etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler