Ak Parti Kadın Kolları "Evet"i Anlattı

İFFET POLAT, KARARSIZLAR’A ‘EVET’İ ANLATTI

Ak Parti Kadın kolları Batman İl Başkanı Mevlude Bilici nin Daveti üzerine ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve 6. Bölge sorumlusu İffet Polat, Batman’da 2 gün boyunca yoğun bir çalışma yürüttü. Özellikle kararsız kalan kadınlara yönelik çalışma yürüten Heyet, 16 Nisan’da referandumda oy kullanacak olan bayanlarla bir araya geldi.

SOKAKTA KAHVALTI YAPTI

AK Parti Kadın Kolları il Başkanı Mevlude Bilici ve Yönetim kurulu tarafından organize edilen programda Başkan Polat, ilk olarak Çay mahallesindeki kararsız kadınlarla sokakta yer sofrasında kahvaltı yaparak referandumu anlattı. Özellikle kararsız kalan kadınlara 18 maddelik referandumu anlatan Başkan Polat, görüştüklerini ikna etmeyi başardı. Referandumu kendilerine yanlış anlatıldığını belirten Çay Mahallesindeki kadınlar, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve 6. Bölge sorumlusu İffet Polat’a teşekkür ederek, 16 Nisan’da kararlarının net ve ‘EVET’ olduğunu söylediler.

HEYET İLÇELERE ÇIKARMA YAPTI

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve 6. Bölge sorumlusu İffet Polat gittiği Gercüş, Beşiri ve Hasankeyf ilçelerinde yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Yoğun katılımlı kadın meclislerinde referandumu anlatan Başkan Polat, 16 Nisan’da kadınlar için yeni bir dönüm noktası olacağını söyledi. İlçelerin yanı sıra Batman merkezde de 2 gün boyunca Sağlık, Petrolkent, Kısmet, Şafak, Çay ve birçok bölgede kararsız kadınlara yönelik aktif çalışma yürüten Başkan Polat, ilimizden umutlu ayrıldı. İlçelerde AK Parti teşkilatlarıyla özel toplantılar yapan Başkan Polat Valilik ve Batman’ın ileri gelen kanaat önderleriyle bir araya gelmeyi de ihmal etmedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler