AKSOY, yaralıları ziyaret etti

AKSOY, Organize sanayi bölgesinde yaşanan patlamadan dolayı yaralanan vatandaşları ziyaret etti

Batman kent merkezine yaklaşık 11 kilometre uzaklıkta bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikanın yakıt tankında meydana gelen patlamada 4’ü itfaiye eri olmak üzere çevrede bulunan bazı vatandaşlar da hafif şekilde yaralandı.

 

Patlamanın ardından bölgeye giden Belediye İtfaiye personeli yangın söndürme çalışmaları esnasında ikinci bir patlama daha yaşandı.

 

Yaşanan ikinci patlamada 4 itfaiye eri vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yangını duyar duymaz olay yerine giden Belediye Başkan Yardımcısı Sabri AYDIN, itfaiye personeli ve fabrika çalışanlarından patlama ile ilgili bilgi alarak olay yerinde incelemelerde bulundu.

 

Yaralı itfaiye erlerinin kaldırıldığı hastaneye giden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat ŞAHİN, Sabri AYDIN itfaiye personelini ziyaret etti.

 

Yaralanan itfaiye personeli ve aileleriyle yakından ilgilenen Belediye Başkan Vekili AKSOY, itfaiye erlerine “geçmiş olsun” dileğinde bulunarak durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.| 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler