ALANYA’DA ÇİRKİN SALDIRI

Yolcu otobüsünün önünü kesen saldırganlar şoför, muavin ve bir yolcuyu darp etti.

Antalya – Batman seferini yapan Batman firması saldırıya uğradı.
 
Yolcu otobüsünün  önünü kesen saldırganlar şoför, muavin ve bir yolcuyu darp etti.
 
22 Nisan 2023 cumartesi günü Antalya- Batman seferini yapmakta olan Özlem Batman firmasına ait  otobüs Alanya çıkışında kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. 
 
 
Özlem Batman Firma Yetkili Osman Taşan’ın Objektif’e olaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. Taşan” Antalya – Batman seferini yapan otobüsümüz cuartesi günü saldırıya uğradı.  Alanya çıkışında Saat 21:00 sıralarında, iki araç ve 4 motosiklet, otobüsün önünü kesarek durduruyorlar. Araçlarında inen silahlı saldırganlar havaya ateş ederek şoför ve muavine hakaret ederek saldrmaya başlıyorlar. Şoförün kafasına silah kabzası ile vurark darp ediyorlar. Ardından muavini darp edyorlar.  Yaşanan arbede de muavinin parmağı kırılıyor. Dakikalarca personel ve yolculara küfür ve hakkarete bulunuluyor” dedi.
Olay yerine gelen polislerin sadece saldırganları uzaklatırdığını ifade eden Osman Taşan “ Olayın başında polise haber veriliyor. Olay yerine polisler intikal ettiğinde, saldırganlar haa hakaret ve küfürlerine devam ediyordu. Polisler saldırganları olay yerinden uzaklaşrıyor ama hiçbir işlem yapmıyor. Bu olayları tasvip etmiyoruz. Bu olayların yaşnmaması için bu tür saldırganların cezalandırılmasını istiyoruz. Mesleğini icra eden ekmeği peşinde koşan şoför ve muavine saldıranlar ancak inasalıktan nasibini alamyan kişilerdir. Yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.” Dedi. 
 
Saldırganların olay yerinden uzaklaştırılmasının ardından, otobüs yoluna devam etti.  
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler