ARAÇ FİLOSUNA 21 ARAÇ EKLENDİ

Belediye araç filosunu güçlendirdi.

Batman Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle, 10'u otobüs toplam 21 araç filoya katıldı.
 
 
Törende konuşan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, yeni araçların Batman'a hayırlı olmasını diledi. Vali Şahin “Hedefimiz büyüyen, gelişen Batman'ımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek ve bunu her alanda yapmak” derken, alınan 10 otobüsün yoğun hatlara verileceğini ve yoğunluğun bu sayede azaltılacağını aktardı. Konuşmasından sonra otobüsün direksiyonuna geçen Vali Şahin, test sürüşü yaptı. 2022 yılı içerisinde alınacak ilave otobüslerle yoğun hatların daha fazla destekleneceğini kaydeden Vali Şahin, yeni araçlarla Batman Belediyesi'nin araç filosunun daha da güçlendiğini kaydetti. 
 
 
VALİ ŞAHİN “HEDEFİMİZ KALİTELİ HİZMET”
 
Batman Belediyesi Makine İkmal sahasında gerçekleştirilen törene Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili, Adnan Yürük ve Muzaffer Özkan ile belediye birim müdürleri katıldı. Araç teslim töreninde konuşan Vali Şahin; “Geçen yıl Mart ayında sizlerle paylaştığımız 29 büyük projemizden bir tanesi de araç parkımızın güçlendirilmesiydi. Bu husustaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk etapta 10 adet bizden önceki Belediye yönetiminin bağlantısını yapmış olduğu otobüslerin alımlarını gerçekleştirmiştik. Bugün de 10 otobüs 6 iş makinesi 4 hizmet aracı ve 1 traktör daha filomuza ekledik. Şu anda 6.1 olan otobüs yaş ortalamamızı 3.8’e düşürmeyi planlıyoruz. Hedefimiz büyüyen gelişen Batman’ımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek” dedi. 
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler