Ataullah Hamidi'den Referandum Teşekkürü

Ataullah Hamidi'den Batman'a Referandum Teşekkürü

Ak Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Yayınladığı teşekkür mesajında şunları söyledi : 

16 Nisan 2017 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş için yapılan referandum seçimi, gerek memleketimizde, gerekse ülkemizde yüksek katılımla, kazasız, belasız ve demokrasi şöleni havasında nihayete ermiş bulunmaktadır. Rabbimize şükürler olsun. Bu güzel ülkemizin güzel insanları, iradelerini sandıklara yansıtmış, geleceğimizi ilgilendiren bu çok önemli halk oylamasında kararlarını vermişlerdir. Demokrasilerde söz de, karar da milletindir.

            15 yıllık Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz, her yönüyle ve olumlu anlamda büyük dönüşümler ve değişimler yaşamıştır. Cumhuriyetin kuruluşundan, Ak Parti'nin ilk hükümet dönemine kadar gerçekleşen yatırımların, açılımların kat be kat fazlası, ülkemizin yetiştirdiği en büyük değerlerinden olan, Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan hükümetler döneminde gerçekleşmiştir.

            Dünyamız ve özellikle ülkemizin de içerisinde bulunduğu coğrafya, özellikle son zamanlarda, maalesef çok sıkıntılı dönemlerden geçmektedir. Ülkemizin etrafı adeta bir ateş çemberine dönmüş durumdadır. Komşu coğrafyalar, her yeni güne maalesef kan ve gözyaşıyla uyanmaktadırlar. Yaşanan bütün bu trajedilere neredeyse tüm dünya seyirci kalırken, bir tek bu güzel ülkemin güzel insanları ve büyük devlet adamı, Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve onun liderliğindeki hükümetlerimiz seyirci kalmamıştır. Ülkemiz bir taraftan kendi sorunlarını çözüp kalkınmasını sürdürürken, diğer taraftan, yerinden yurdundan olmuş milyonlarca insana ev sahipliği yapmaktadır. Ev sahipliği yaparken hiç kimsenin inancı, etnik kökeni, kim olduğu sorulmamış, ülkemizin ve gönlümüzün kapıları sonuna kadar hep açık kalmıştır. Ülke olarak bize bu mutluluğu ve onuru yaşatan Rabbimize sonsuz şükürler olsun.

            Etrafımızda yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen, her geçen gün kalkınmaya devam eden, ilerleyen, tüm bunları yaparken gönül kapılarını da açık tutan büyük bir ülkemiz var. Bizler de bu güzel ülkeyi hep birlikte canıyla, kanıyla kurmuş, ilelebet kardeşçe yaşamak isteyen güzel ülkemizin asli unsurlarıyız.

            Gelecek adına büyük hedefleri olan, dünyanın her tarafında itibarı her geçen gün artan güzel ülkemizin bu fotoğrafını hazmedemeyenlerin ülkemiz üzerinde her geçen gün yenisini oynamaya çalıştıkları oyunlara hep birlikte şahit olduk, oluyoruz. Rabbimizin izni ve milletimizin engin ferasetiyle oyunları birer birer bozulmuştur, inşallah bozulmaya da devam edecektir. 

            Ülkemiz ne vakit bir kalkınma hamlesi yapmaya yeltenmiş, ne zaman kardeşliğini pekiştirmeye çalışmışsa önü darbelerle, entrikalarla,  kalkışmalarla kesilmeye çalışılmıştır. Tarihimiz ve hafızamız bu haince oyunların örnekleriyle doludur. Milletimiz bu referandumda, kararını net olarak vermiş, ileride yaşanması muhtemel tüm hain senaryoları şimdiden bertaraf etmiştir. Geleceğine ipotek konmasına izin vermemiş, güçlü bir ülke yönetimi için "evet" demiştir. Rabbimize şükürler olsun.

            Bu seçimin kazananı bu ülkede yaşayan herkestir. Bu ülkeyle gönül bağı bulunan dünyadaki tüm insanlardır. Özellikle geleceğimiz olan genç nesillerdir.  Bugünden sonra yapmamız gereken, suni tartışmaları ve gündemleri bir kenara itip, hiç vakit kaybetmeden, daha büyük bir gayret ve sorumlulukla, güzel ülkemizin ve güzel insanlarımızın, genç nesillerimizin geleceği için çalışmaktır. Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle birlikte ülkenin gelişme ve kalkınma hızı, insanımızın refah seviyesi, huzur ve kardeşliği kesintisiz ve artarak devam edecektir.

            Hepimizin inancı gereği bildiğimiz ve unutmadığımız bir şey var ki, o da bu dünyadaki makam ve mevkilerinin faniliği, gelip geçiciliğidir. Baki kalan hoş bir seda, Hakka ve halka hizmettir.Rabbimiz, bu inançla ve bu uğurda hizmet eden herkesi muvaffak etsin.

            Geleceğimizi ilgilendiren bu önemli referandum sürecinde gece gündüz bütün gayretiyle çalışan, köyden mahalleye çalmadık kapı bırakmayan, gönül birliği yaptığımız fedakâr kardeşlerime, tüm gayretlerinden dolayı seçim koordinasyon merkezimize, AK Parti İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kollarımızın değerli başkanları ve teşkilatlarımızınfedakârmensupları kardeşlerime, Kıymetli Belediye Başkanlarımız, belediye meclisi üyelerimizi ve il genel meclisi üyelerimize, seçim günü sandıkta görev alan tüm kardeşlerime, partimize gönül vermiş herkese en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun.

            Referandum sürecinde ve seçim günü seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için çalışan ilimizin değerli yöneticilerine, kamu çalışanlarımıza, sandık kurulu başkanlarına; milletimize en doğru haberi ulaştırmak için gayret sarf eden değerli basınımıza da şükranlarımı ve minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

            Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin memleketimize, insanımıza hayırlı olmasını diliyorum.  Batman halkına her daim sağduyulu tercihlerinden, artan teveccühlerinden ve güvenlerinden dolayı şahsım ve partim adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Batman halkı her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Rabbim bizleri mahcup etmesin.dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler