AVM KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Soraçan Alışveriş Merkezi AVM’de henüz belirlenemeyen bir nedenle sabaha karşı yangın çıktı.

Çok sayıda itfaiye ve Toplumsal Olaylara Müdahale eden (TOMA) araçları yangına müdahale ederken Çıkan yangında AVM kullanılamaz hale geldi.
Olay sabaha karşı Batman GAP, mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan, Soraçan Alışveriş merkezi (AVM) ‘de meydana geldi. Sabaha karşı bilinmeyen bir nedenle Soraçan Alışveriş merkezi (AVM) ‘de yangın çıktı. Yangın çıktığını fark eden (AVM')  çalışanların ihbarı üzerine olay yerine polis, 112 Acil Sağlık ekipleri  ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.Olay yerine gelen Batman  itfaiye ekipleri ilk müdahaleyi yaparken, takviye olarak  iş makinaları ,Toplumsal Olaylara Müdahale eden (TOMA) araçları yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.Şans esri yangında yaralanan olmazken (AVM) kullanılamaz hale geldi.yangın esnasında duman tüm batmanı kapladı.
 
VALİ HULUSİ ŞAHİN VE EMNİYET MÜDÜRÜ YANGIN BÖLGESİNDE 
 
Sabaha karşı Soraçan Alışveriş merkezi (AVM) ‘de Çıkan Yangında Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin ve  Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç,yangın bölgesine gitti Şahin ve Kıraç bir saat yangın bölgesinde bekleyip incelemelerde bulundular.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler