BABACAN BATMAN'DA

Ali Babacan Batman'da CHP seçim lokalini ziyaret etti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Batman Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar ve diğer Millet ittifakı adaylarına destek vermek için Batman seçim lokalini ziyaret etti.
 
Ziyarete DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, CHP Batman Milletvekili 1. sıra adayı Hüseyin Yaşar, Deva Partisi il başkanı Av. melik müjdeci partililer ve vatandaşlar katıldı.
 
Seçim Koordinasyon Merkezi'nde Batmanlı vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten babacan Hep birlikte "Birleşe birleşe kazanacağız" meajını verdi. 
Sağnak yağmur yağışı altında konuşan Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun ilk seçimde açık ara seçimi kazanacağını belirterek, "Bu seçim tek bir oyun dahi zayi olmaması için tek bir listeyle girdiğimiz bir seçim. Tüm Türkiye'de hep beraber birleşe birleşe kazanacağız. Batman'da ittifak ortağımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Hüseyin Yaşar ve diğer arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bizim Batman teşkilatımız hep beraber Hüseyin Bey’in arkasında olacaktır. İki tane tercih var. Nedir bu tercih? Otoriterlik mi? Demokrasi mi? Birisini tercih edeceksiniz" dedi. 
 
 
Babacan konuşmasının devamında  "Her kapıda, her sokakta tek tek anlatmamız lazım. Geçmişte AK Parti'ye gönül vermiş insanların kapısını çalmalıyız. Sizin sesiniz olan, derdinizle ilgilenen parti artık değişti demeliyiz onlara. Bizim hedefimiz ülkemizde eşit vatandaşlık ilkesini hakim kılmaktır. Herkesin kendi kimliğiyle olduğu gibi kabul edildiği ve yan yana, omuz omuza yürüdüğü bir ülkedir. 6 partiyi yan yana koyduğunuzda bütün Türkiye'yi temsil ediyor bu partiler. Tüm vatandaşlarımız hangi kesimden olursa olsun 6 partiye baktığında mutlaka birinde kendisini görüyor, benim temsilim orada diyor. Onun için bu bir Türkiye birlikteliği. Tek liste ile seçime giriyoruz çünkü her parti ayrı ayrı listelerle seçime girdiğinde küsuratlar, artık oylar maalesef çöpe gidiyor. Yazık oluyor.
 
 
Şu anda bizim tek bir oyu bile ziyan edecek lüksümüz yok. Tek amacımız toplam milletvekili sayısının en fazla çıkmasıdır. Bir araya gelerek aslında havuzu büyütüyoruz ve bu büyük havuzdan herkes daha fazla milletvekili çıkarıyor. Bu işin kaybedeni yok. Kaybedeni olmayan bir zafere doğru yürüyoruz. Bunu anlamamız lazım” diye konuştu.
 

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler