BAKAN ŞİMŞEK VE MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU'NUN PETROLSPOR ZİYARETİ

Bakan Şimşek ve Milletvekili Nasıroğlu Petrolspor'u Kampta Ziyaret Etti

Bakan Şimşek ile Milletvekili Nasıroğlu Petrolsporu kampta ziyaret etti
 
 
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu 2023-2024 sezonu'na hazırlanan Petrolspor'u, Kızılcahamam'da kamp yaptıkları otelde ziyaret etti.
 
Hazine ve Maliye Bakanı, Mehmet Şimşek ile Milletvekili Ferhat Nasıroğlu TPAO Batman Petrolsporu Ankara'da kamp yaptığı oteli ziyaret etti. Bakan Şimşek ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nu kulüp Başkanı Mustafa Demir, Basın sözcüsü Cemal Kaya yönetim kurulu üyeleri Abdulvahit şimşek ve Hifzullah Yıldız ile teknik direktör M.Reşit Akçay karşıladı.
 
 
Petrolspor'un  Kızılcahamam'da devam eden yeni sezon kampını, Ankara'da bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, ile birlikte İbrahim Halil Kırşan, Abdurrahman Reşitoğlu, Selahattin Şimşek ziyaret etti.
 
TPAO Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Bakan Şimşek ile Milletvekili Nasıroğlu Takım hakkında Kulüp Başkanı Mustafa Demir'den bilgi alarak teknik heyet  ve sporcularla tek tek ilgilenerek sohbet etti. 
 
Bakan Şimşek ve Milletvekili Nasıroğlu kampla ilgili bilgiler aldıktan sonra Petrolspor'a çalışmalarında başarılar dileyerek Petrolsporun başarısı için her zaman destek vereceklerini ifade etti.
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler