Barış Pınarı Harekatına destek yürüyüşü

Barış Pınarı Harekatına destek yürüyüşü

Operasyonun bölgedeki istikrarın sağlanması adına çök önemli olduğunu vurgulayan yürüyüşe katılan vatandaşlardan Yunus Bozkurt, askerlere destek amacıyla bayrak yürüyüşüne katıldıklarını söyledi. Bozkurt, “Askerlerimize destek amaçlı bayrak yürüyüşüne katılmış bulunmaktayız. Avrupa ve Amerika ülkeleri bir savaş içinde olduğumuzu söylüyor. Bu söylem tamamen yanlıştır. Batılı ülkeler bu operasyonları Kürt halkına yönelik yapılıyormuş gibi göstermeye çalışıyor. Bu tamamıyla yanlış bir tutumdur. Bu operasyonları bizler Kürt halkı olarak destekliyor ve askerlerimize başarılar diliyoruz” diye konuştu.
 
“CEPHEYE KOŞMAYA HAZIRIZ”
 
Yürüyüşe katılan vatandaşlardan Pınar Çetinbaş da, “Askerlerimize destek için buradayız. Gerekirse kız, erkek ayırt etmeden hepimiz cepheye koşmaya hazırız" şeklinde konuştu.
Sason Şehit ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik de, “Şanlı ordumuza dualarımızla ile birlikte olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu millet ezan sesiyle yoğrulmuş, ezan sesiyle uyanan ecdadın torunlarıdır. Bizler nasıl Çanakkale'de düşmana geçit vermediysek, burada da devletimize, bayrağımıza ve ezanımıza karşı kurulan örgütlere karşı durmakla mükellefiz. Onlara geçit yoktur" dedi. 200 metrelik bayrak korteji ve askerlere destek sloganları eşliğinde yaklaşık 5 kilometre yürüyen kalabalık, okunan fetih duası ve istiklal marşının ardından dağıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler