‘Basın demokrasimizin olmazsa olmazlarından biridir’

ASKON ‘Basın demokrasimizin olmazsa olmazlarından biridir’

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Nasıroğlu, gazetecilerin çalışma hak ve hürriyetlerini yasal zeminde kabul edildiğinin önemine değinerek, “Basın demokrasimizin olmazsa olmazlarından biridir” dedi. Gazetecilerin toplumsal gelişmeleri tarafsız bir şekilde gündeme taşıyıp kamuoyu ile paylaşarak çok önemli, hatta hayati bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Başkan Mehmet Selman Nasıroğlu, ''Bu hayati görevi ifa edebilmek için zaman mefhumu gözetmeksizin çalıştığınıza, çalışırken yaşadığınız zorluklara, harcadığınız emeğe ve gösterdiğiniz gayrete şahidiz. Yerelden uluslararası alana, onlarca önemli organizasyona başarılı bir şekilde ev sahipliği yapan Batmanımız, basın çalışanlarımızın kutsal emekleriyle Türkiye’nin vitrini unvanına erişmiştir.

Tüm sektörlerimizin gelişerek markalaşmasında; Batman olarak ortaya koyduğumuz her bir başarının ülkemiz ekonomisine sunduğu katkıda, çalışan, üreten, emek veren herkes gibi, sizlerin de katkısı var. Şehrimize, ülkemize ve insanımıza değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyor, zor görevinizde başarılar diliyorum. Milletçe odaklandığımız Türkiye Yüzyılı hedeflerimize, sizlerin aralıksız ve en doğru şekilde yazacağınız kronik sayesinde, ulaşacağımıza yürekten inanıyor ve temenni ediyorum. Her zaman objektif, dürüstlük ve doğru bilgiyi aktarmaya çalışan ve milletimizin ortak sesi olan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Ebediyete irtihal eden kalemlerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan ve çalışan basın çalışanlarımıza sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler