BAŞKAN YAŞAR, TEKSTİLCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN YAŞAR, TEKSTİLCİLERİ DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Batman il Başkanı Hüseyin Yaşar, tekstil sektörünün sorunlarını dinlemek için Tekstilkent’i ziyaret etti.
 
Yaşar, ziyaret kapsamında Tekstilkent sitesini daha sonra da Kültür Mahallesini ziyaret etti.  Tekstilkent sitesinde Nuh Grup Tekstil Atölyesi Başkanı Adnan Çelik ve Petro Moda Tekstil Atölyesi Başkanı Muhammet ve Murat Erin kardeşleri dinledi.
 
Batman’ın gelişiminde tekstil sektörünün büyük önemi olduğunu belirten Başkan Yaşar “Memleket olarak ekonomik bir dar boğazın içindeyiz. Saha ziyaretlerimizde bu vahim durumla sık sık karşılaşıyoruz. Hangi sektör temsilcileri ile görüşsek önlerini göremediklerinden dert yakınıyorlar. Ekonomik istikrarın sağlanması için hemen seçime ihtiyaç var.
 
İşveren asgari ücretin artmasından dolayı işçinin ücretini vermekte zorluk çektiğini söylüyor. İşçilerimizi dinlediğimizde asgari ücretle geçinmek için kendimizden kısıyoruz diyor. Bu durumda işçi mi haklı işveren mi haklı. Biz her iki kesimin de yanlış uygulanan ekonomik politikaların getirdiği maliyetlerden dolayı hem işverenin hem de işçinin mağdur olduğunu düşünüyoruz.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler