Batman Belediyeden Buz Pateni hizmeti

Batman Belediyesi, Belediye Spor Komplesi’nde buz pateni ve curling kursları için hazırlanan Buz Pisti’nin yapımını tamamlayarak hizmete açtı.

Açılışa Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, sporcular, çocuklar ve aileleri katıldı.

 

Yaz aylarında hava sıcaklık ortalamasının 45 derece dolaylarında seyrettiği Batman’da belediye tarafından hizmete açılan Buz Pisti’nde çocuklar gönüllerince eğlendi.

 

Çocukların buzda patenle spor yapmasına olanak sağlayan Batman Belediyesi, buz pistinde ayrıca curling oynanabilmesi için de ayrı bir pist alanı oluşturdu.

 

Vali Ahmet Deniz, çocukların hava sıcaklığının 45 derecelerde seyreden bir şehirde Buz Pateni Pistinin kurulmasının mutluluk verici olduğunu ifade ederek, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve ekibini kutladı.

 

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ise, çocukların yüzlerindeki gülümsemenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, çok küçük rakamlarla mal ettikleri Buz Pateni Pistinin Batmanlıların hizmetine sunduklarından dolayı heyecanlı olduğunu söyledi.

 

Batman’da bir ilk olan Buz Pistinde kask, paten ayakkabısı takarak paten pistinde güle oynaya düşen çocukların eğlenceli halleri izleyenler tarafından gülüşmelere neden oldu. Yaz kursu dolayısıyla paten pistinin ücretsiz olarak hizmet vereceği belirtildi.

1 Yorum

Ayse

Ayse

01 Ocak 2024
Suan kapalı mı

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler