Batman'da hasta ziyaret saatlerine düzenleme

Batman Bölge Devlet Hastanesi ile Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde hasta ziyaret saatlerine yeni bir düzenleme getirildi.

Batman ilinde bulunan Batman Bölge Devlet Hastanesi ile Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde hasta ziyaret saatlerine bir düzenleme getirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü yapılan düzenlemeye ilişkin şöyle bir açıklamada bulundu.

Açıklamada, "Toplumsal dayanışmanın güzel örneklerinden olan hasta ziyareti usulüne uygun olarak yapıldığında, hastanın moral düzeyini yükselterek iyileşme sürecine olumlu etki yapmaktadır. Hastanın hastane dışından ihtiyaçlarını karşılamak, hastanın hatırını sormak, psikolojik destek vermek ve sağlığı ile ilgili bilgi almak amacıyla yapılan hasta ziyaretleri hastanın sağlığı açısından önem taşımaktadır." denildi.

Düzenlemeyle ilgili açıklamanın devamında şunlar ifade edildi:

"Hastanın sağlığı ve sıhhati açısından önem taşıyan diğer bir husus ise hasta ziyaret saatlerinin usulüne uygun yapılmasıdır. Bu sebeple hasta ziyaret saatlerinde bir düzenlemeye gidilmiştir. Düzenlemeye göre bundan böyle hasta ziyaret saat saatleri gündüz vakti saat 12.00 ile 13.30 arası akşam ise 19.00 ile 21.00 saatleri arası yatarak tedavi gören hastalar ziyaret edilebilecektir. Söz konusu düzenleme enfeksiyonların önlenmesi, hastaların güvenliği ve sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir. Hasta yakınlarının ziyaret saatlerine uyması konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri önemle rica olunur.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler