Batman KHB genel sekreteri görevinden ayrıldı

Batman’da yaklaşık 3 buçuk yıldır Kamu Hastaneleri Birliği genel sekreteri olarak görev yapan Dr. Hakan Pamukçu, görevinden ayrıldığını duyurdu.

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu görevinden ayrıldı. Yaklaşık 3,5 yıldır genel sekreterlik görevini yürüten Pamukçu, yaptığı açıklamayla, “Bu bir bayrak yarışıdır.” diyerek görevini Dr.Sedat Özkul’a devrettiğini duyurdu.

Pamukçu yaptığı açıklamada, “Yaklaşık olarak 3,5 yıldır sürdürdüğüm Genel Sekreterlik görevimi 13 Haziran 2016 itibari ile Dr. Sedat Özkul bey'e devrediyorum. Bu süre içinde çalışma arkadaşlarımla birlikte elimden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Hamdolsun sağlıkta Batman, nitelikli ve kesintisiz sağlık hizmetini alabilecek bir noktaya geldi. Bu bir bayrak yarışıdır. Bundan sonra bu hizmeti götürecek olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin.” dedi.

Bugünden sonra da her zaman Batman’ın hizmetinde olacağını söyleyen Pamukçu, “Bizi bu göreve layık gören başta Sağlık Bakanlığı yetkililerine ve büyüklerimize, görev süresi boyunca desteklerini bizden esirgemeyen ilimizin güzide basın mensuplarına, büyük bir azim ve gayretle görevlerini en iyi şekilde ifa etmeye özen gösteren tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hakkı geçen herkesten helallik istiyorum. Saygılarımla.” ifadelerine yer verdi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler