Batman’da Kıraathaneler hizmete dertli başladı

Batman’da Kıraathaneler hizmete dertli başladı

Normalleşme süreci ile birlikte tüm yurtta olduğu gibi Batman 'da kahvehaneciler 80 günlük aranın ardından ocaklarını yakıp müşterilerini karşılamaya başladı.
 
Batman ’da kıraathaneler  hizmete dertli başladı. 
 
Kıraathaneler çeşitli önlemlerle açılırken Batman ’da ilk gün karton bardakla hizmet veren Kıraathanelerin genelgenin ardından eski sisteme geri döneceği bilgisi verildi. Tüm yurtta olduğu gibi Batman ’daki kıraathaneciler de hizmet vermeye başlarken maliyetler esnafı kara kara düşündürüyor. Oyun oynamanın yasak olması yüzünden hiç iş yapamayan kıraathaneler en kısa zamanda bir çözüm getirilmesini bekliyoruz dediler.
 
Kahvehaneciler yıllardır hizmet verdikleri müşterilerine kavuştukları için memnun olsalar da yeni dönemin sınırlamalarına uyum sağlamaya çalışıyor. Maskeleri takıp eldivenlerini giyip hizmet veren kahvehaneciler sosyal mesafe önlemleri sebebiyle aynı anda sınırlı sayıda müşteriye hizmet verebiliyor.
 
 
Bu sebeple gelirin azaldığı ifade edilirken karton bardak uygulaması sebebiyle maliyetin artacağı kaydedilmişti. Normal zamanlarda bile yüksek dükkan kiraları sebebiyle dertli olan esnaflar gelecek güzel günleri dört gözle bekliyor. (Alican Atak)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler