BATSO İNŞAAT MÜHENDİSLERİNİ DİNLEDİ

‘BATSO Başkanı Abdulkadir DEMİR İnşaat Mühendislerinin sorunlarını dinledi.

BATSO’ da deprem ve deprem yapı tasarımıyla ilgili bilgilendirme semineri düzenlendi.
 
Seminerde deprem uzmanları, mühendislerimize sağlam bina yapı inşaatı ile alakalı bilgiler verildi. Karşılıklı soru ve cevap şeklinde geçen seminerde mühendislerimizin yaşadığı sorunlar not alındı.
 
Seminerde söz alan, BATSO Yönetim Kurulu  Başkanı Abdulkadir DEMİR, 
sağlam yapıların önemine değindi. Ülkemizin en önemli sorunlarının başında gelen sağlam yapı inşaatıyla alakalı toplantıda dile getirilen sorunları, Akreditasyon İzleme 
Kurulumuzca raporlanıp ilgili mercilere iletileceğini açıkladı. Batman’ın modern bir şehir olduğunu ve buna uygun binaların inşaası için elimizden geldiği kadar mücadele edeceğiz. İlgili kurum ve kuruluşlarla herzaman iştişare halinde olacaklarını ve ayrıca bütün sektör temsilcilerine seslendi. 
Başkan DEMİR; 
“BATSO olarak her sektörümüzün temsilcilerini dinliyeceğiz ve sorunlara hep  beraber çözüm arayacağız. Üyelerimize verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz. Tek gayemiz her bir üyemize ulaşıp onları dinlemek ve sorunlarını çözüme kavuşturmak için gerekeni yapmak.  BATSO’ da biz misafiriz üyelerimiz ev sahibidir mantığı ile hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler