BAYINDIR "TABELA PARTİSİ OLACAKLAR'"

Keskin Bayındır" 5-0 kazanacağız, Tabela Partisi Olacaklar"

Yeişl Sol Parti seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili Adayılarında Keskin Bayındır Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada Batman'da Yeşil Sol Parti olarak 5 milletvekili çıkaracaklarını ifade etti. Bayındır, “Seçimi Batman'da 5-0 kazanarak iktidarı tabela partisi yapacağız. Emekçilerin faşizme karşı duruşu devam ediyor. Emekçinin direnişi karşısında hiçbir iktidar duramadı, duramaz da. Çavuşoğlu diyor ki ‘biz Suriye’den çıksak iç savaş çıkar’ biz de diyoruz; eğer burada savaş ve açlık varsa bunun sebebi sizsiniz. Demokrasi ve özgürlük yolunu kapatan sizsiniz. Siz buradan çekilin, bu tıkanmışlık sona erer. Halkın kirli politikaları karşında geri adım atmadığını öğrenecekler. Tüm politikaları çöktü. Ne yaparlarsa yapsınlar gidecekler. Bu alanı dolduran binler, iktidarın kirli politikalarına en güzel cevabı verecek. Hepinizin 1 Mayıs’ını kutlarız” diye konuştu. 

 

 

EMEK VE ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİ
 
Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın ise emekçilerin bayramını kutlayarak konuşmasına başladı. 8 Mart ve Newroz’un coşkusuyla 1 Mayıs alanının dolduğunu söyleyen Akın, emekçilerin mücadelesiyle AKP iktidarının gideceğini ifade etti. Emekçilerin çalışma koşullarına değinen Akın, “Emekçilerin büyük bedeller vererek elde ettiği 8 saatlik çalışma süresi maalesef Türkiye’de yok. 14 saati aşan bir çalışma sömürüsüyle karşı karşıyayız. Batman da, işçilerin, işçi hareketinin olduğu bir kent. Seçim günü bu iktidarı göndererek, emekçinin kazanımlarına kazanç ekleyeceğiz. Bu mücadele, sosyalizm, emek ve özgürlük mücadelesidir. Bu mücadeleyle sarayları boşaltıp, halaylarımız ve türkülerimizi ile zaferi kutlayacağız” şeklinde konuştu. 
 
'BİR OY KILIÇTAROĞLU’NA, BİR OY YEŞİL SOL’A' 
 
AKP-MHP iktidarının kendini ayakta tutmak için savaş ve zorbalığa başvurduğunu belirten Akın, “ Ancak ne yaparlarsa yapsınlar gidecekler. Burası kayyım rejimiyle yönetilen bir kent. Edip Solmaz bu halkın iradesi ile seçilen bir başkan. Ancak buna tahammül edemediler ve katlettiler. Bu katliamcı zihniyet, kayyımlarla kendi iktidarını sürdürmeye çalışıyor. Bu halk kendisine yapılan saygısızlığı unutmaz. Seçime 13 gün kaldı. Saray rejimini göndermek için 1 oy Kılıçdaroğlu’na, milletvekilliğinde ise bir oy Yeşil Sol Parti’ye vereceğiz. Önceliğimiz partimiz ve milletvekilli seçimi. Bunu birlikte başaracağız. Birlikte bu iktidarı göndereceğiz” diye konuştu. 
 

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler