BAYRAM “HEDEFİMİZ SÜPER LİG”

Radyoyuksel de yayınlanan spor gündemi programının bu haftaki yayın konuğu Abdullah Bayram’dı.

Veysel Çiftçinin moderatörlüğünde yapılan programda Aytekin Alptekinin sunumu ile Bu hafta Petrolsporun bay olması sebebi ile fırsat bu fırsat Batman Engeliler basketbol takımı antrenörü Abdullah Bayramı konuk oldu. Samimi bir ortamda tüm soruları yanıtlayan Bayram 14 yılda engelli basketbol takımınızın geldiği noktayı ve başarılarının yanında takım olarak çektikleri sıkıntıları tek tek anlattı.
Aytekin Alptekinin sunumundaki programda kendisini tanıma fırsatı bulduk.
Kendisi 38 yaşımda genç bir antrenör, ikisi mili takım olmak üzere üç takım çalıştırıyor.
Batman Engeliler basketbol takımının yanında U 24 Bayan Engeliler mili takımı
Ve Engeliler mili takımı antrenör yardımcılığı görevini devam ettiren Bayram.
Genç ve dinamik eski bir hakem olan Bayram, Engelli basketbol takımı ile yollarının nasıl kesiştiği ve engelli basketbolun Batman da geldiği noktayı anlatan programda kendisini büyük bir zevkle, gururla spor gündemi proğramına konuk aldık ..
Başarılı teknik adama neden Engeliler basketbol takımı dedik, zira kendisi eski basketbolcu ama engeli basketbol takımı başka bir bir bölüm ..
Bu soruya şöyle cevap verdi
Kardeşimin engeli oluşu bu seçimi yapmamda büyük etken oldu, zira Engelilere bir yardımım dokunacaktı, bu fırsatı değerlendirdim..
Engeliler basketbol takım başkanı Nasreddin Kaya bana bu teklifi yapınca düşünmeden kabul etim ve hiç bir karşılık beklemeden ..
2006 da yola çıktık ve amatör lig ardından üçüncü lig ve ikincili ve birinci lig tam 14 senedir aynı takımda görev alıyorum büyük bir aile olduk ..
Takımımız Türkiye Engeliler basketbol takımı olarak birinci ligde mücadele etiğini kaydeden Bayram hedeflerinin en üst lig olan süper lig olduğunu kayıt eti..
Takımda 14 engeli sporcu kardeşimiz var.
Bu kardeşlerimizden 12 tanesi Batmanlı, Diğer iki sporcumuz ise Diyarbakır dan ..
Haftada 2 antreman yaptıklarını kaydeden bayram bu sene pandemi nedeni ile maçlarım Playoff şeklinde olacağını ve verilenecekti.
Merkezi iki ilde liglerinin icra edeceğini belirti ..
Takım sponsorluğunu yılardan beri Tüpraşın yaptığını sayın valimizin de bu yıl oyuncu sandalye alımında yardımlarının olduğunu belirterek kendilerine müteşekkir olduklarını belirti ..
Batman gençlik ve spor il müdürlüğünün maçlara giderken engeli araç tahsis etiğini kaydeden Bayram antremanlara ise oyuncularım kendi imkanları ile geldiklerini belirti ..
Takımımızın yurt içine Kuzey Kıbrısta rakipleri olduğunu Batman'ı elerinden geldiğince spor yaparak tanıtmakta,! dernek olarak gayret göstermekte ve olumlu sonuçlarda aldıklarını buda bizleri sevindirdiğini belirti ..
Abdullah Bayram boş trübünlere oynuyoruz, bu da bizi ve oyuncularını üzüyor oysa biz bir Batman takımıyız. Batman'ı temsil ediyoruz ,lütfen maçlarımıza ve antrenmanlarımızı izlemeye gelsin ve engeli kardeşlerimize destek versinler ..
Antrenör olarak bir para almadığımı kayıt eden Bayram benim yaptığım bir gönül vefa Ve sevgi işi zevk ike yapıyorum dedi . Basketbol oynamak isteyen tüm engelilere kapımıza açık, gelin yeteceğinizi gösterin. Öne çıkın ,korkmayın biz dernek olarak elimizden gelen yardımı yaparız dedi ..
Batmanlı iş adamlarımdan da yardım isteyen bayram para vermeyin eksik oyun sandalyesi top forma eşofman da alabilirsiniz. Bu kardeşlerimize bu özel sporcular engelilerin neler yapabileceğini herkese sahada gösteriyor. Bir takdiri hak ediyorlar yardımlarınızla daha da güçlü bir takım oluruz dedi
Oynadıkları lig te tek dernek takımının Batman Engeliler derneği olduğunu kaydeden bayram diğer takımların valilik ve belediye ekipleri oldukları ve imkanlarının daha yüksek olduğunu belirti. Biz dişimiz tırnağımızla bu seviye geldik , dedi .,
Son olarak herkesi 19 Mayıs Kapalı Spor salondaki maçalarına davet eden Bayram kendisini programa konuk ettiklerinden dolayı Radyoyuksel ailesine teşekkür etti .

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler