BEKA*DER’DEN YARDIMLAŞMA ÖRNEĞİ

BEKA*DER’DEN YARDIMLAŞMA ÖRNEĞİ

Batman Eğitim Kültür Araştırma ve Yardımlaşma Derneği (BEKA*DER) üyelerinin topladığı 100 bin TL destek ile 500 ailenin iki aylık kuru gıda ihtiyacı karşılandı. 
 
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkarak, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs, dünyanın dört bir yanından birçok kişinin hayatını kaybetmesine neden olurken salgının Türkiye’ye de sıçramasıyla birlikte birçok vatandaş hem sağlık açısından hem de ekonomik anlamda zor günler geçirmesine neden oldu. Bu zorlu süreçte de birçok hayırsever ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya başladı. Batman’da ise BEKA*DER elini taşın altına koyarak ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koştu. Büyük bir vefa örneği gösteren BEKA*DER ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplam 100 bin TL ile 500 ailenin iki aylık kuru gıda ihtiyacını karşıladı.
 
BEKA*DER’DEN ANLAMLI MESAJ
 
 500 ailenin evlerine tek tek yardım kolilerini ulaştıran Dernek Üyeleri, örnek bir yardımlaşma kültürüne de imza atmış oldu. Öte yandan Dernek, salgın nedeniyle hem yardımlaşma kültürünün yaygınlaşması adına hem de vatandaşların evde kalmaları yönünde koliler üzerine yapıştırılan “Allah iyilik yapanları sever. Siz de bir iyilik yapın evde kalın”  yazısıyla anlamlı bir mesaj verdi.   
 
“BU ZORLU SÜRECİ EL BİRLİĞİ İLE AŞACAĞIZ”
 
Bu zorlu süreçte yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çeken BEKA*DER Başkanı Ferit Tunç, “Bu zor günlerde dernek üyelerimiz her zaman olduğu gibi şimdi de güzel bir duyarlılık gösterdiler. Bu zor süreci İnşallah yürekten ve el birliğiyle aşacacağız, herkes güzel bir dayanışmayla olumsuzlukları bir tarafa bırakarak hareket etmelidir.  Bu konuda dernek üyelerimizin gösterdiği yardımseverlik ve duyarlılıkları için hepsine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

2 Yorum

Misal

Misal

14 Nisan 2020
Allah kabul etsin.eğer dağıtımınız yani yardımınız daha var ise ablam eşini yeni kaybetmiş 4 yetimi var onlara da des

Hatice

Hatice

15 Nisan 2020
Merhaba , ben eşimden ayrıyım beş çocuğum var kiradayım çalışmıyorum yardıma ihtiyacım var

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler