Belediye Vatandaşın Talebine Duyarsız Kalmadı

OSB VE EMEKLİ TOKİ’YE ŞEHİRİÇİ OTOBÜS TAHSİS EDİLDİ

İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüze yapılan müracaatları Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY olumlu değerlendirdi.

 

Ulaşım konusunda bir süreden bu yana sıkıntı yaşadıklarını ifade eden 1472 konutlu Emekli Sen TOKİ konutları ile Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yeni seferler başlatıldı.

 

Ulaşımın yetersiz olmasından dolayı vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için İşletme İştirakler Müdürlüğüne talimat veren Başkan Vekili AKSOY, Emekli Sen TOKİ konutları için 2, OSB için 1 otobüsün hizmet edeceğini açıkladı.

 

Belediyeye yapılan müracaat sonucunda olumlu kararın çıkması en çok emekli vatandaşlarımızı sevindirdi. Emekli Sen TOKİ konutlarından şehir merkezine gidiş gelişlerinde zaman zaman sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Emekliler: “Yazın sıcağında kışın soğuk günlerinde ihtiyaçlarımızı gidermek, yakın akrabalarımızı ziyaret ve çoğu zaman da hastanelere gitmek için şehir merkezine gitmek zorunda kalıyoruz. Ulaşım konusunda bazı sıkıntılarla karşılaştığımız için Belediyeye müracaat ettik. Başkan Vekilimiz AKSOY bizlerin müracaatını yerinde görerek bizlere 2 araç tahsis etti. Çok mutluyuz. Allah razı olsun” dediler.

 

Ramazan Bayramı öncesi yapılan otobüs talebini olumlu değerlendiren Belediyemiz İşletme İştirakler Müdürlüğü, şehir merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan Emekli Sen TOKİ konutları ile merkeze 8 kilometre uzaklıkta bulunan OSB’ye otobüs seferleri başlattı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler