Beşikçiler Caddesine orta refüj çalışması

Beşikçiler Caddesine orta refüj çalışması yapılmaya başlandı. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünün sanat yapı, tamir/bakım çalışmaları kapsamında başlattığı Gültepe Mahallesinde bulunan Beşikçiler Caddesinde orta refüj çalışmalarına dün itibariyle başlandı.

Trafik yoğunluğunun en fazla olduğu yerlerden olan biri olan caddede yayaların şikayeti de dikkate alınıp etüt çalışması yapıldı. Yapılan planlamanın ardından Batman Belediyesi Spor Kompleksinin önünden geçen caddeye orta refüj yapılması kararı alan Batman Belediyesi, çalışmalarını bu bölgede sürdürüyor. İbrahim Hakkı Caddesi, Beşikçiler Caddesi ile Sosin Caddesinin kesiştiği noktada trafiğin akışını hızlandırmak ve trafik kazalarını azaltmak amacıyla çalışma başlattığını kaydeden Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY: “Şehrin değişik yerlerinde karo, kilitli parke taşı, bordür vs. bakım onarım çalışmalarımız sürüyor. Gültepe Mahallesi Belediye Spor Kompleksinin de önünden geçen Beşikçiler Caddesine refüj yapım çalışmaları başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte trafik yoğunluğunun olduğu güzergahta trafik kazalarının da asgari seviyelere düşeceğini umuyoruz” dedi.

Çevre sakinleri yapılan çalışmalardan oldukça memnun kaldıklarını kaydederek: “Bu yolun kesiştiği yerde zaman zaman istenmeyen trafik kazaları yaşanıyordu. Refüj çalışmasının sona ermesiyle birlikte kazaların azalacağını düşünüyoruz” ifadelerinde bulundular.|

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler