BESO’DA DEVİR-TESLİM

BESO’DA DEVİR-TESLİM

Batman İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan oda seçimlerinde Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanlığına seçilen Mehmet Sıddık Çiftçi, Esnaf ve Sanatkarlar Odasında yapılan devir-teslim töreniyle görevi devraldı.
 
 
Devir teslim töreninde konuşan önceki dönem Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Salih Kaplan, makam  koltuklarını  amaç olarak değil araç olarak gördüklerini söyledi. ''Hizmeti götürme aracı olarak koltuklara, makamlara baktığımız için bu süreçte ciddi bir çalışma yürüttük'' diyen Kaplan,  ''Bugün odamız belki Türkiye’de, hem kendi yerinin sahibi olması dolayısıyla, hem borcu olmaması dolayısıyla, hem de kurumsal bir yapıya ulaşan bir kurum haline gelmiştir. 3 bin 500’e yakın mesleki odalarımız var ve belki borcu olmayan ender odalar arasındayız. Bu konuda rahatız. Yeni yönetime başarılar diliyoruz, hayırlı olsun inşallah” diye konuştu.
 
“BU BİR HİZMET YARIŞIDIR”
 
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ise ''Bu bir hizmet yarışıdır. Bizlere düşen bu hizmet yarışında esnaf ve sanatkârlarımız basta olmak üzere tüm hemşehrilerimize hakkıyla hizmet etmektir. Seçim bitti ve yeni bir sayfa açıldı. Tüm üyelerimiz ve esnaflarımız bizim için kıymetlidir. Onlar için hizmet etmek, imkanlarımızı seferber etmek önceliğimizdir. Asıl görev ve çalışmamız bu saatten sonra başlamaktadır'' dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler