Bitlis'te "Batman Sizi Çağırıyor" konulu fotoğraf sergisi

Kültür Turizm Müdürlüğü ve Bilim Sanat Merkezi 'BİLSEM'in ortaklaşa düzenledikleri “Batman Sizi Çağırıyor” fotoğraf sergisi Bitlis’te açıldı.

Batman İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Bilim Sanat Merkezi “BİLSEM”’in ortaklaşa düzenledikleri "Batman Sizi Çağırıyor" konulu fotoğraf sergisi Bitlis’te açıldı.

Bitlis İl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Batman Sizi Çağırıyor” vatandaşlardan ilgi gördü. Sergiyi dolaşan vatandaşlara, görevliler tarafından Batman'ın tanıtımı yapıldı. Özellikle Hasankeyf’in tarihini yansıtan fotoğraflar dikkat çekti.

Açılan sergi hakkında bilgi veren Batman İl Kültür Turizm Müdürlüğünden görevli personel Metin Türe, Batman’ın tarihini, kültürünü ve yaşamını yansıtan fotoğraf sergisinin Türkiye’nin farklı illerinde sergileneceğini belirtti.

Türe, “Batman İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Bilim Sanat Merkezi 'BİLSEM'in ortaklaşa düzenledikleri 'Batman Sizi Çağırıyor' fotoğraf sergisini burada açtık. Gördüğünüz Hasankeyf, Batan köy evleri ve kültürünü yansıtan resimler var. Dün Siirt ilinde tanıtımı yaptık. Bugün Bitlis’teyiz. Buradan sonra Erzurum iline geçerek tanıtımımızı yapmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin farklı illerinde farklı zamanlarla bu tanıtımlarımızı sürdüreceğiz. Sergiye gelen vatandaşların özellikle Hasankeyf’e ilgisi çok güzeldir. Böylelikle Batman’ı tanıtmaya çalışıyoruz.” dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler