Boğaziçi Koleji Yüz Yüze Eğitime Başladı

Özel Batman Boğaziçi Koleji öğrencileri, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı akademik çalışmalarına sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uygun olarak, güvenli ve sağlıklı bir şekilde yüz yüze eğitimle başladı.

Pandemi ile ilgili A’dan Z’ye tüm tedbirlerin yerine getirildiği okulda yüz yüze eğitime güvenle başlayan öğrenciler,  sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun şekilde akademik çalışmalarına başladılar. Okula giriş yapan öğrenciler, güvenlik kapısında yapılan ateş ölçme işleminin ardından sırayla sınıflarına geçtiler.
 
Öğrenciler okulun güvenlik girişinden koridorlara, sınıflardan bahçeye kadar her yerde bilgilendirme ve sosyal mesafe işaretlerinin yer aldığı alanlarda belirtilen kurallara büyük bir hassasiyetle uydular. Öğrenciler, sınıflarda, sıralar arasında sosyal mesafeyi koruyan sağlıklı bir oturma düzeninde derslerine başladılar. Pandemi dolayısıyla uzun bir süredir yüz yüze görüşemedikleri arkadaşları ve öğretmenlerini de görmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler, sevgilerini uzaktan göstererek tedbiri elden bırakmadılar.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler