ÇAMLITEPE SPOR "SPOR YAPMAYAN ÇOCUK KALMASIN"

Demir "Spor Yapan Çocuk Daha Mutlu ve Daha Başarılı"

Çamlıtepe Spor Başkanı Siraç Demir takımın yeni yol haritası ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.
 
Demir “Saygı değer Batman halkına Batman Çamlıtepe Spor Kulübümüzün 1. kuruluş yıldönümünde, "Her şey hayal etmekle başlar" dedik ve hayırlısı ile yola çıktık.
 
Yeşil-beyaz renkleriyle spor dünyasında yer alan kulübümüz, ‘Spor yapmayan çocuk kalmasın´, ‘Spor yapan çocuk daha mutlu daha başarılı´ sigarasiz toplum sağlıklı toplum felsefesiyle hareket etmiş ve etmeye devam etmektedir. Yetenekli gençlerin ülke sporuna ve ülkeye kazandırılması için  eğtimlerine yardimci olarak başlayan çalışmalarimizı yarışmacı takımlar ile ilerde Ulusalda ilimizi temsil etme noktasına gelme hedefi ile çalışmalarımız devam etmektedir. Kulübümüzün vizyonu sporun bütünleştirici özelliğine dayanarak her dalda sağlıklı bireyler yetiştirmek,  kentimizi, ülke genelinde yarıştığımız tüm dallarda başarı ile temsil etmeye çalışacağımız dan kimsenin şüphesi olmasin.
 
Tüm branşlarda altyapılarımızı güçlendirme çalışmalarımız devam etmektedir. Altyapılar için Covid-19 salgını öncesi seçilen 180 öğrencimiz normalleşme sonrası çalışmalara başlayacaktır.
 
 
ÖRNEK OLMAK İSTİYORUZ
 
Altyapılar da yaklaşık 180 öğrenci ve sporcu kapasitesi ile Türkiye´ye örnek olmak istiyoruz. İlerde Ulusalda ve Bölgeselde mücadele edip takımlarımızın fikstürde yer alması için gerekli başvurular takımlar ve sporla ilgili kişiler ile işbirliği süreci de başlamış bulunmaktadır. Batmanlı çocuklarımızın sporda gelişmesi, yeteneklerini sergilemesi Ulusalda tanınması için çalışmalarımız devam etmektedir.
Saygıdeğer Batmanlılar Covid-19 salgını nedeniyle  1.nci kuruluş yıldönümümüzde etkinlik ve aktivitelerimizi yapamadık. Bu vesileyle Batman Çamlıtepe Spor Kulübümüzün kuruluşunda, çalışmalarında, gelişmesinde zerre emeği geçen ve bize inanan bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz.
Batman Çamlıtepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Takım Hocalarımıza, Eğitmenlerimize, Sporcularımıza, Öğrencilerimize inanıyoruz, güveniyoruz.
İl ve ülke sporuna yapacakları katkılarında, çalışmalarında sağlık ve esenlikle başarılar diliyoruz.
Fikstürler çekildiğinde müsabakalar başladığında siz değerli sporsever Batman halkını kapalı spor salonuna ve sahalara Batmanli çocuklarını desteklemek için bekliyoruz.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler