ÇETİN "EĞİTİMLİ BİREYLER GELECEĞİMİZİN SİGORTASIDIR"

MHP İl Başkanı Çetin ‘Eğitimli bireyler, geleceğimizin sigortasıdır’

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, 2023-2024 eğitim-öğretim sezonu ile ilgili bir başarı ve temenni açıklamasında bulundu.
 
Başkan Çetin “Eğitimli bireyler, ülkemizin sigortası ve güvencesidir” diyen Başkan Çetin, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında fedakâr ve cefakâr öğretmenlere büyük görevler düştüğünü söyledi. Kendilerinin de okula başlayan öğrencinler kadar heyecanlı olduklarını belirten MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ülkemize, ilimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Toplumumuzun gelişmişlik düzeyi, onun eğitim düzeyini de gösterir. Günümüzün güçlü ekonomik ve sosyal yaşantısına sahip ülkeleri, bu gelişimlerini büyük ölçüde, eğitime verdikleri önem ve eğitim kurumlarını günün koşullarına uygun olarak düzenlemeleri sonucunda kazanmışlardır. Artık tüm dünyada gerçek gücün, fiziksel güçten ziyade eğitilmiş insan beyninde olduğu kabul edilmektedir” dedi.
 
 “Düşünen, araştıran, yeni fikirlere açık, sorumluluk duygusuna sahip, milli kültürümüzü benimsemiş, bilim ve teknoloji üretimine yatkın, beceri düzeyi yüksek, manevi değerlere bağlı, üretken ve yaratıcı bilgi çağı insanı yetiştirmek devletimizin temel amacı ve bizlerin de en önemli asli görevleri arasındadır” şeklinde açıklamada bulunan Başkan Çetin, açıklamasına şöyle devam etti : “Ülkemizin yarınlara en güzel şekilde hazırlanması için evlatlarımızı iyi yetiştirmek zorundayız. Bu okullarımızdan yetişecek evlatlarımız da ebeveynlerine yakışır bir vaziyette sorumluluk yüklenecek ve ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesinin de daha da üstüne çıkaracaklardır. Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin 2023-2024 eğitim-öğretim yılını verimli bir şekilde geçireceklerine inanıyorum. Sevgili Öğrenciler, sizler, ülkemizin ümitleri, istikbali ve yarınlarısınız. Bunun için bizler bütün hayallerimizi sizlerin üzerinden kuruyoruz. İnanıyoruz ki, yarınların Türkiye’si sizlerle aydınlık, sizlerle mutlu; sizlerle daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. En büyük düşmanınızın tembellik ve cehalet, en büyük dostunuzun güzel ahlak, en güçlü silahınızın da bilgi olduğunu asla unutmayın.”
 
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Değerli Öğretmenlerimiz, çocuklarımıza bilgi edinme yöntemlerini öğretirken, idealleri olan, vizyonu olan bir nesil yetiştirmek, iyi insan, mutlu ve huzurlu bir toplum inşa etmek temel sorumluluğunuzdur. Devletine, Bayrağına ve Milletine bağlı , dünyaya açık beyinler hedefinizdir. Toplumu kucaklayan, dünyayı algılayan, teknolojiyi kullanırken milli ve manevi değerleriyle uyumlu; sevgi-şefkat-merhametle yoğrulmuş, erdemli ve ahlaklı gençlik misyonunuz elbette vardır. Çağı yakalamış, zamanın ruhuna uygun, milli kültürümüzü özümseyen bir gençlik istiyoruz. Kalkınma yarışında bizlere gurur verecek gençler istiyoruz sizden. Saygıdeğer Veliler; göz bebeğiniz çocuklarınızı öğretmenlerimize emanet ediyorsunuz. Batman’ımızın bütün okullarında çocuklarımızı, uygarlığın yetişkin bir üyesi yapmaya, gelişen teknolojiyi yaşam biçimi haline getiren, eleştirmekle kalmayıp, çözüm üreten bir nesil olarak yetiştirmeye çalışmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında İl Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere Sayın değerli yöneticilerine, okul idarecilerimize, kıymetli öğretmen, öğrenci ve velilerimize huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler