ÇETİN "ÜLKÜCÜLÜK FEDEKARLIKTIR, AKILDIR"

MHP İL BAŞKANI ÇETİN "DAVASINI SATAN, DEVLETİNİ DE SATAR"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanlığı 14. olağan kongresi, Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşti. Tek liste ile gidilen kongrede Muhammed Arif Çetin, MHP Batman İl Başkanlığına seçildi.
 
 
Pazar günü yapılan kongreye MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osman Ağaoğlu, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, MHP Siirt, Diyarbakır, Mardin ve çevre il başkanları ve kalabalık bir partili grup katıldı.
 
 
Tek listeyle gidilen kongrede MHP İl Başkanlığına seçilen Muhammed Arif Çetin, 2023 seçimlerinde sahte anket şirketleri ve paralı anket şirketlerinin tüm tezgahlarının yerle bir olduğunu belirtti. 2023 seçimlerinde tekrar zaferle çıktıklarını belirten Başkan  Çetin, “Ülkücülük sabırdır, ülkücülük fedakârlıktır, ülkücülük akıldır, ülkücülük şehitliktir ve bu cennet ülkemiz için unutulmayacak mücadeledir. Şunu aklınızın bir köşesinde her zaman taze tutmanızı istiyorum; Bir kere satan bir daha satar her zaman satar, kendi arkadaşlarına ve bu kutlu harekete ihanet eden fırsatını bulursa bir daha satar arkadaşını ve davasını satan bir daha fırsatını bulursa milletine de bayrağına da ihanet etmekten kaçınmaz. Arkadaşını ve davasını satan, yarın milletini de satar devletini de satar.
 
 
Dolayısıyla hepinizin huzurunda söz veriyorum. Onur ve şeref duyduğum davamın çizgisinden ve hak yoldan ayrılmayacağım. Aziz milletimize hizmet yolundan ayrılmayacağım, devleti ebed müddet şiarıyla devletimin yolundan ayrılmayacağım” dedi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler