Çevreci ve öğrenci buluşmaları devam ediyor

Çevreci ve öğrenci buluşmaları devam ediyor

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, Çevre Haftasındaki etkinlikler kapsamında Piri Reis Anadolu Lisesi ve Adem İlkkılıç İlkokulu öğrencileriyle buluştu.
 
“ÇEVRECİ ÖĞRENCİLER DOĞAYI VE ÇEVREYİ SAVUNURLAR”
 
Öğrencilere çevre bilincini kazandırmak için yıllardır çeşitli okullarda konferans ve söyleşiler düzenleyen Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, çevre haftasında önce Piri Reis Anadolu Lisesi, ardından ise Adem İlkkılıç İlkokulu öğrencileriyle buluştu. Piri Reis okul yöneticilerinin daveti üzerine geçtiğimiz hafta içinde Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa, öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Daha sonra Argunağa ve Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Recep Kavuş, bu kez Adem İlkkılıç İlkokulunda öğrencilerle buluştu ve çevre konulu söyleşi gerçekleştirdiler. Her iki okulda duyarlı öğretmenlerin de katıldığı söyleşide öğrenciler dernek yöneticilerine çevre sorunları konusunda çeşitli sorular yöneltirken, doğa ve çevreyi koruma sözü verdiler.
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, “Daha güzel ve aydınlık yarınlar, daha yaşanabilir bir gelecek için hepimize önemli görevler düşüyor. Tüm öğrencilerin çevreci olmaları, çevre bilincini kazanmaları gerektiğine inanıyoruz. Çevreci öğrenciler doğayı ve çevreyi savunurlar, zarar veremezler. Okul etkinliklerimiz sürecektir” dediler.  

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler