CHP'Lİ ADAYLAR COŞKUYLA KARŞILANDI

CHP’li adaylara coşkulu karşılama

14 Mayıs Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Batman 1.sıra milletvekili adayı olarak belirlenen Hüseyin Yaşar ve adaylar Batman hava limanda coşkuyla karşılandı.
 
Ankara’dan Batman’a dönen CHP Milletvekili 1.sıra adayı Hüseyin Yaşar’ı karşılamak üzere çok sayıda partili Batman Hava Limanına akın etti. Yüzlerce aracın oluşturduğu konvoyla parti il binasına gelen Yaşar, kendisine gösterilen ilgiden dolayı parti teşkilatına teşekkür etti.  Öte yandan CHP Batman Milletvekili adayları Hüseyin Yaşar, Dicle Arslan, Orhan Ekmen, Abdullah Polat ve Menduh Atak’ın katılımıyla seçim lokali açılışı gerçekleştirildi.
 
 
“VARLIĞINIZLA BİZE BÜYÜK GÜÇ VERDİNİZ”
 
Lokal açılışında konuşan CHP Batman milletvekili adayı Hüseyin Yaşar," Öncelikle mübarek Ramazan ayında oruçlu halinizle bizi burada yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.
 
Bu inancı, coşkuyu, umudu paylaşmak için burada olmanız bizim için çok kıymetli. Neyin inancı biliyor musunuz? Çare olmaya olan inancımızı. Bugün burada, değişimin coşkusunu ve aydınlık günlerin umudunu paylaşıyoruz. İnanın varlığınızla bize çok büyük bir güç verdiniz.
 
 
Başlangıçlar çok önemlidir. Evet siyasete bugün başlamadım, neredeyse yarım asırlık bir tecrübem var ama artık Türkiye için de Cumhuriyet Halk Partisi için de Hüseyin Yaşar için de yepyeni bir dönem başlıyor. Bakın, tüm aday arkadaşlarımız ve yeni Türkiye için birlikte çalışacağımız Millet İttifakı'nın çok değerli temsilcileri de burada bizimle. Onlar da aynı heyecan ve kararlılıkla" diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler