CHP’Lİ YAŞAR “VATANDAŞIN ÇIĞLIĞINA KULAK VERİN”

CHP’Lİ YAŞAR “VATANDAŞIN ÇIĞLIĞINA KULAK VERİN”

Cumhuriyet Halk Partisi Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, vatandaşın durumunun içler acısı bir hal aldığını belirterek, vatandaşın çığlığına kulak verilmesini istedi
 
Akp’nin izlediği yanlış politikalar ve ülkemizin içinde bulunduğu durum içler açısı bir hal almıştır. Vatandaş ucuza ekmek alabilmek için saatlerce halk ekmek kuyruğunda bekliyor.  Akp’li milletvekilleri ve yöneticiler sizler sarayda ki beyefendinin huzuruna çıktığınızda her şeyin tozpembe olduğunu, hayatın güllük gülistanlık yaşandığını mı söylüyorsunuz? Vatandaşın çektiği sıkıntılardan sarayda ki beyefendiyi haberdar etmiyor musunuz?
 
Daha önce ki iktidarlarda ekonomik sıkıntılar içerisine girdiğinde ülkenin refahı adına erken seçim kararları alınmıştır, sizin üzerinize düşen görevde ülkemizin refahı adına sarayda ki beyefendiyi erken seçime ikna etmenizdir. Bu görev sizin adınıza tarihi bir görevdir. Vatandaşın çığlığına kulak verin, temsiliyet görevinizi yerine getirip bir an önce erken seçim kararı alınması için çaba gösterin” ifadelerini kullandı.
Sarayda ki beyefendi vatandaşı neden görmezden duymazdan geliyor. Vatandaşın yaşadığı hayat, saray hayat değil. Sarayda ki beyefendi bunu görmemezlikten gelip, keyif çayı içmeye devam ediyor?
 
Akp’li yöneticiler sarayın keyfi politikalarına göz yumarak, sıvı yağ, un, elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve diğer birçok insani ihtiyacın zamlanmasına sebebiyet veriyorsunuz. Cumhuriyet tarihi boyunca böylesi bir durumla daha önce karşılaşılmamıştır. Sizler göz yummaya devam ettikçe zamlar çığ gibi gelmeye ve vatandaşı evine bir tane ekmek dahi götürememeye mahkûm edeceksiniz. Vatandaşın günahını almayı bırakın, halkın vekili temsilcileri olduğunuzu hatırlayın ve sarayda ki beyefendiyi erken seçime gitmesi konusunda uyarın. Daha da geç olmadan alınacak erken seçim kararı ülkemizin yararına olacaktır. Vatandaşla inatlaşmanın ne sizin iktidarınıza ne de ülkemize bir yararı olmayacaktır.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler