CUMHURİYET'İN 100. YIL KUTLAMASINDA FENER ALAYINA YOĞUN İLGİ

FENER ALAYI VE RESEPSİYONA YOĞUN İLGİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. yıldönümü çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlanırken, akşam saatlerinde gerçekleştirilen fener alayına binlerce kişi katıldı.
 
 
Batman Park önünden ellerinde fenerler ve Türk bayraklarıyla yürüyüş korteji oluşturan yaklaşık 15 bin kişinin coşkulu yürüyüşü Batman Belediyesi önünde son buldu. Fener alayına katılan kitle belediye önünde mehteran takımının coşkulu marşlarıyla karşılandı.  Belediye binasına ışıkla yansıtılan ‘Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlu Olsun’ şeklindeki ledli yazı geçişi ve Atatürk silueti, renkli görüntülere sahne oldu. Havai fişeklerin gökyüzünde oluşturduğu renk cümbüşü, geceyi ışıtarak nefis görüntüler oluşturdu.
 
 
 
RESEPSİYONA YOĞUN İLGİ
 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. yıldönümü kutlamaları, akşam saatlerinde TPAO Kristal Park Sosyal tesislerinde verilen 100. yıl resepsiyonu ile taçlandırıldı. Protokolün eksiksiz katılım sağladığı resepsiyonda, Vali Ekrem Canalp ve eşi Ayten Canalp, resepsiyona teşrif eden tüm davetlileri girişte karşılayıp, tebriklerini kabul etti. Resepsiyona protokol üyelerinin yanı sıra, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehit ve gazi yakınları, gaziler, bazı engelli dernek yöneticileri ve üyeleri ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler