Cuntacıların katlettiği vatandaşlar için Kozluk’ta mevlid okutuldu

ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminde cuntacılar tarafından katledilen insanlar için Batman’ın Kozluk ilçesinde mevlid okutuldu.

BATMAN /2016-07-29 09:05:46 

Darbe girişiminin 13’ncü gününde de darbeye karşı meydanların terk edilmediği Kozluk’ta, Kozluk İslami ve İnsani Değerler Platformu tarafından darbe girişimi sırasında askerler tarafından katledilenler için mevlit okutuldu.

Programa; AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Murat Çiçek, HÜDA PAR İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Işık , Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Sevindi, Belediye Başkanı M. Veysi Işık, birçok STK temsilcisi ve halk katıldı.

Sunuculuğunu Mustafa Tufan’ın yaptığı program, Molla Mahmut Abracı’ın Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başladı. İsmail Tufan’ın okuduğu Kürtçe Mevlid’in ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Program’da bir konuşma yapan AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Murat Çiçek, 15 Temmuz darbe girişiminin tarihte az rastlanılacak en alçakça bir darbe girişimi olduğuna değindi.

Etkinlikte söz alan Kozluk İslami ve insani Değerler Platformunu Sözcüsü Feyzi Güner ise birlik, beraberlik ve kardeşliğin devamı için bu gibi durumların fırsat bilinmesi konusuna değindi. Konuşmaların ardından ilçe müftü vekili M. Tahir Pekim’in yaptığı dua ile etkinlik son buldu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler